Szeged Tourinform
http://szegedtourism.hu/esemeny/allamalapitas-unnepe-rakpartfeszt-kezmuves-sorunnep-2019/

ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPE RAKPARTFESZT - KÉZMŰVES SÖRÜNNEP 2019
Here comes the #Boooooooom
A galaxis sötét (stout) és világos (ale) oldalának sörfőző-lovagjai augusztus végén Szegeden csapnak össze! Jön a régió legnagyobb #CraftBeer őrülete, a RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 5.0, az Államalapítás Ünnepével karöltve!

Amiért imádni fogod az idei Rakpartfesztet

Bestiális #CraftBeer választék: a laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön át a legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz... egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ipari söröket ;) A szervezés még javában zajlik, de már most látszik: ekkora választékkal szegedi sörfesztivál még nem durrantott!

Full-Full extrás #StreetFood: Szegedre csábítottuk a Gerilla Gourmet - kulináris Rock 'n Roll nagyágyúit, támadnak a füstös BBQ csodák, a harcore hamburgerek és az utcai gasztro fenegyerekei!

Fergeteges hangulat, extravagáns programmokkal: a 2019-e Államalapítás Ünnepén a Szegedi Városkép és Piac jóvoltából meseszép tűzijáték show kápráztat el, miközben a galaxis legfinomabb kézműves söreit kóstolgatod.... jól hangzik, ugye? És a legjobb: ha csápolni támad kedved, várnak a RakpartFeszt nagyszínpad élő koncertjei, playback és bóvli-mentesen!

SZEGED lesz a Világ Közepe... már megint

Juteszünkbe! Ezen a fesztiválon nincs belépő. Bújtatva, kötelezően megvásárolandó üvegpohár képében sem ;) Nincs idegesítő feltöltő-kártyás huzavona. Nincs semmi kötelező ökörség.

Csak TE és Magyarország legjobb kézműves sörei, a galaxis legszeretnivalóbb városában, a Tisza partján! Információk: Facebook: https://www.facebook.com/rakpartfeszt/ 1
Links:
  1. https://www.facebook.com/rakpartfeszt/