Szeged Tourinform
http://szegedtourism.hu/esemeny/dr-gyarmathy-eva-hiperaktiv-gyermekek-es-felnottek/

Dr. Gyarmathy Éva: Hiperaktív gyermekek és felnőttek
Magyarország egyik vezető oktatási szakembere, a Mentor(h)áló sorozatainak többszörösen visszatérő vendége, talán nem véletlenül - szakértelme, elkötelezettsége példaértékű sokunk számára.

A hiperaktivitás idegrendszeri sajátosság, amely a normalitáshoz tartozik, amíg nem okoz jelentős és folyamatos beilleszkedési zavarokat, és az iskolai, munkahelyi teljesítményeket valamint az életvitelt nem befolyásolja hátrányosan.A megfelelő pedagógiai, pszichológiai környezet segít elkerülni a zavarok kialakulását, ami azért nagyon fontos, mert gyakran, amikorra a tünetek már erőteljesen megmutatkoznak, a konfliktusok és kudarcok oly mértékben csökkenthetik az önbizalmat, károsíthatják a társas kapcsolatokat és ronthatják az életminőséget, hogy az eredeti problémát messze meghaladó zavar alakul ki. Pedig egy kis többlet odafigyeléssel a hiperaktív gyerekekből sikeres, energikus, vállalkozó kedvű felnőtt válhat. Sokunkat érdeklő, sokakat érintő téma, kivételes felkészültségű szakember - az előadást ezért jó szívvel ajánljuk MINDEN pedagógusnak, egyetemi oktatónak és hallgatónak, a téma iránt érdeklődő szülőnek, nagyszülőnek és más szakembernek.

Jegyár:

A JEGYÉRTÉKESÍTÉS KEZDETE: 2019. MÁRCIUS 1. PÉNTEK 8.00! Információk: Telefonszám: 423641 E-mail: jegyinfo@ihrk.hu Honlap: http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1611 1
Links:
  1. http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1611