IMG_6629

Loading Events

« All Events

IV. Szeged Városi Gyereknap

May 25. – 10:00 - May 26. – 18:00

Az elmúlt három évben nagy sikernek örvendett a Szeged Városi Gyereknap, így társaságunk 2019.05.25-26. között, Szeged Megyei Jogú Városával együttműködve megrendezi ezt a negyedik gyermeknapi pikniket Szegeden, az Erzsébet Ligetben.
Ennek a két napnak a gyermekekről kell szólnia, ezért célunk, hogy ezekben a napokban felhőtlen jókedvet, szórakoztatást nyújtsunk nekik és szüleiknek egyaránt. Ezen kívül lényeges számunkra, hogy a gyerekek megismerkedjenek az egészséges életmóddal, a különböző sportfajtákkal, tudományokkal, környezet-, állat-és természetvédelem fontosságaival.
Egy zöld övezetes, piknikhez tökéletes helyszínt biztosítunk, hogy a gyerekek és hozzátartozóik boldogan jöjjenek ki pihenni, játszani vagy éppen falatozni a gyereknap alatt. Ebben a rohanó világban igen kevés időnk jut családtagjainkra, barátainkra. Ez a két nap tökéletes lesz arra, hogy minden percet együtt töltsön a család a szabadban, távol a négy fal és az elektromos eszközök rabságától.
Széles körű programokkal, játékokkal, versenyekkel készülünk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy minél többen ki tudjanak látogatni a rendezvényre, e végett sok ingyenes és kedvezményes programmal is készülünk.
A gyerekek megismerkedhetnek a terápiás kutyákkal, lovakkal is egyaránt, sőt akik szeretnének, lovas kocsikázhatnak is. Sok más állatbarát programmal készülünk ezen kívül, hiszen kutyatalálkozó, állatsimogató is lesz.
A mozogni, táncolni vágyók többféle táncstílussal is megismerkedhetnek, kipróbálhatják magukat. Továbbá, hogy a különböző sportokat is népszerűsítsük, a kosárlabda, bicikli, görkorcsolya imádóknak is igyekeztünk kedvezni.
Az izgő-mozgó lurkók sem fognak unatkozni, vidámparkkal készülünk nekik, melyet fél áras kedvezménnyel tudnak igénybe venni.

Ennek jegyében várunk minden kicsit és nagyot sok-sok szeretettel a Szeged Városi Gyereknapon!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Details

Start:
May 25. – 10:00
End:
May 26. – 18:00

Venue

Erzsébet-liget
Szeged, Magyarország + Google Map