A Szegedi Karácsonyi Hetek 2020‑ban is megrendezésre kerül!

Idén november 27. és december 24. között Szeged belvárosában, a Széchenyi téren, valamint új helyszínen, a Dugonics téren, ahova fényekkel, illatokkal, vidámsággal és sok-sok szeretettel hozzuk el az ünnepi készülődés varázslatos hangulatát.

Az ünnep közeledtét a Dugonics téren az óriási világító szarvas és a megépítésre kerülő, hatalmas adventi koszorú hétről hétre meggyújtott gyertyái jelzik, melyeket neves közéleti szereplők lobbantanak lángra.

A Széchenyi téri Karácsonyi Vásár fő attrakciójaként felállításra kerül a Dél-Alföld legnagyobb, ÓRIÁSKEREKE melyről a magasból csodálhatja meg az adventi fényeket a vásárba kilátogatók apraja nagyja. A Széchenyi téri Angyalkert óriás építőkockái továbbra is várják a kicsiket és nagyokat.

December 1. és 23 között immár 9. alkalommal szervezi meg a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged az NKM-Rotary Adventet. A Klauzál téren felállított színpadon minden délután jelképesen kinyílik egy adventi ablak, és egy-egy rászoruló család vehet át ajándékokat. Az ajándékozó műsort szegedi és Szeged-környéki iskolák és óvodák fellépése teszi még hangulatosabbá.

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail