Emmarozs

Emmarozs kézműves kovászos pékség, kávézó és bisztró
– helyben sütött kézműves kenyerek, pékáruk, isteni szendvicsek, piték, sütik, kitűnő kávék

Hagyományos, kovászos eljárással, hosszú érleléssel, adalék mentesen, sok esetben bio alapanyagokból készítik termékeiket szegedi nyitott műhelyükben. Az alap francia paraszt kenyér – pain de campagne – minden nap kapható, e mellett teljes kiőrlésű – búza, rozs, tönköly, alakor, kamut – kenyerek készülnek.
Már reggel 7-től várnak ropogós „la tradition” bagettünkkel, és mellé prémium francia vajjal készített leveleseinkkel: vajas croissant, pain au chocolat, danishek, sós csavartak, cruffin.
Rendszeresen kínálnak különlegességeket, mint a main de Nice, egy kézműves olivaolajjal bőségesen megáldott dél-francia kenyér, a rugbrød, a híres dán magvas rozskenyér, vagy a portugál kosárka, a pastel de nata.
Üzleti partnereiknek vállalnak bekészítéseket, reggeliket, workshopok, bemutatók teljes körű catering kiszolgálását prémium szendvicsekkel, desszertekkel.

EMMAROZS: a kenyér böcsülete.

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek : 7.00 – 18.00
Szombat: 7.00 – 14.00
Vasárnap: 8.00-14.00

6722 Szeged, Mérey utca 15/a.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 113 4908

E-mail: sziasztok@emmarozs.hu

Facebook: https://www.facebook.com/emmarozs

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail