kárász utca paprikafüzérrel 1.

Események betöltése

« Összes Események

11. IDBF KLUB LEGÉNYSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VILÁGBAJNOKSÁG

július 17. - július 22.

4731

A valaha látott legnagyobb sárkányhajó versenynek ad otthont Magyarország a napfény városában, Szegeden. A 2018. évi 11. Klub Legénység Sárkányhajó Világbajnokság hivatalosan is az év legnagyobb sporteseménye, melyen 29 ország közel 6000 versenyzője kavarja fel a Tisza vizét. Sokak emlékezetében még élénken él az 5 évvel ezelőtt megrendezett nemzetek közötti sárkányhajó világbajnokság, melyet sárkányhajós berkekben azóta is minden idők legnagyobb világbajnokságaként emlegetnek. A lapátok zendülése és a dobszó harsogása 2018. július 17 – 22 között újra megtölti élettel és izgalommal a Maty-éri Olimpiai Központot, majd a hosszú távú versenyszámok erőpróbáján, Szeged belvárosában az élő Tisza vizét. A látványos futamok mellett izgalmas programok és érdekességek várják az érdeklődőket. Nem kis feladattal kell tehát megküzdeni annak, aki a szeretne felkerülni a sárkányhajós elit krémjét tömörítő dobogóra. A hazai klubok közül olyan csapatoknak szurkolhatunk, mint a szegedi University of Szeged, a győri Rába Dragon, vagy az óbudai Sárkányanyák. Az egész héten át tartó ingyenes sporteseményen fedezd fel a közösségi sport élményét, tölts egy kellemes napot a családdal, barátokkal a szabadban, miközben a hamisítatlan versenyhangulattal Te is lendületet kapsz a napi feladatokhoz.
Folyamatosan frissülő tartalmakért és bővebb információkért látogass el az esemény saját honlapjára, illetve facebook oldalára:

Gyere el és éld át Te is azt az elképesztő erőt és sportszeretet, amit a sárkányok képviselnek! Szurkoljunk együtt a magyar csapatokért!
.

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/magyarsarkanyhajoszovetseg/
Honlap: https://www.sarkanyhajozas.hu/ccwc2018-event

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
július 17.
Vége:
július 22.
Esemény kategória:

Helyszín

Szegedi Olimpiai Központ
Maty-ér
Szeged, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-62/541-028
Honlap:
http://mnsk.hu/letesitmeny/szegedi-olimpiai-kozpont/