IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

A ZSENIÁLIS KARNAGY, TÓTH ÁRPÁD IS VISSZATÉR AZ ŐSZI ÉVADBAN!

november 15. – 18:00 - 20:00

Kivételes élmény volt tavaly decemberben a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2019-es évadzáró előadása – dr. Tóth Árpád karnagy szívmelengető előadását követően sokan voltak, akik azonnal szívükbe zárták Árpádot és a közös éneklés örömét egyaránt 🙂

Most ez a rendkívül tehetséges, elkötelezett és agilis fiatalember KÖZKÍVÁNATRA visszatér a Pedagógiai esték színpadára: az őszi évadban nagy-nagy örömünkre ismét vendégünk lesz dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője.

Kihagyhatatlan előadás lesz egy energiabomba előadótól – ezt garantáljuk 🙂 Az előadást minden korosztálynak, minden feltöltődni vágyó, énekelni (valaha is) szerető embernek jó szívvel ajánljuk – az adventi időszakban megvalósuló előadás egyúttal lelkünk ünneplőbe öltöztetésének fontos lépése is lehet 🙂

Jegyértékesítés kezdete: 2020. szeptember vége
Érdemes az időpontot jó előre rögzíteni!
Gyertek, hozzátok magatokkal Barátaitokat, Kollégáitokat, nagyszerű este lesz!

Tóth Árpád a Zeneakadémia Kodály Intézetében és a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanít, a pedagógusi pálya mellett pedig 2000 óta amatőr kórusokat vezényel, ezek közül jelenleg a budapesti Csíkszerda kórus a legismertebb.
A Csíkszerdát manapság már mozgalomként, igazi flow-ként szokás emlegetni – az eredetileg szerdánként próbáló kórusnak immáron öt „alosztálya” van: Csíkhétfő, Csíkkamara (kedd), Csíkszerda, Csíkcsütörtök és a gyerekkar, vagyis a Csíkkids. Az együttes abban hisz, hogy a 21. század elején ideje lenne leszámolni a kórusénekléshez tapadó mintegy százéves megszokásokkal, és érdemes lenne újragondolni a közösen énekelve alkotás minden egyes mozzanatát. A kórus saját, csíkos fellépőruhája pedig elengedhetetlen kellék és védjegy!

Hazai tevékenysége mellett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának és a szintén felvidéki Csábi Szeder Fábián Dalegyletnek is karnagya.

Rendszeresen tart továbbképzéseket Magyarországon, Németországban, Szlovákiában, valamint vendégtanárként Kínában és Dél-Koreában is.

2010-ben Artisjus-díjjal tüntették ki.

Érdemes az időpontot jó előre rögzíteni!
Gyertek, hozzátok magatokkal Barátaitokat, Kollégáitokat, nagyszerű este lesz!
KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!!!

Jegyértékesítés és további információk hamarosan!

Információk:
Telefonszám: 423641
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Facebook: https://www.ihrendezvenykozpont.hu/programok/a-zsenialis-karnagy-toth-arpad-is-visszater-az-oszi-evadban.html

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
november 15.
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/