Szeged Tourinform
http://szegedtourism.hu/hu/esemeny/anconai-szerelmesek-zenes-komedia-az-ujszegedi-szabadterin/

Anconai szerelmesek zenés komédia az Újszegedi Szabadtérin
Vajda K.: Anconai szerelmesek zenés komédia

Az elmúlt húsz év egyik, ha nem a legkedveltebb hazai vígjátéka érkezik el idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadára. Az Anconai szerelmesek az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a klasszikus magyar humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.

A Veres1Színház fergeteges előadása két óra felhőtlen szórakozást ígér, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával. A végeredmény a lehető legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez, amelyet két alkalommal, augusztus 19-én és 20-án élvezhetnek majd az újszegedi liget lombjai alatt.

(Tervezett esőnap: 2022. augusztus 21.) Információk: Telefonszám: +3662/471-411 E-mail: titkarsag@szegediszabadteri.hu Facebook: https://www.facebook.com/sz... 1 Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev... 2 Honlap: https://szegediszabadteri.hu/ 3 Instagram: https://www.instagram.com/s... 4 On-line jegyvásárlás: https://szegediszabadteri.j... 5
Links:
  1. https://www.facebook.com/szegediszabadteri
  2. https://www.facebook.com/events/944074489549863
  3. https://szegediszabadteri.hu/
  4. https://www.instagram.com/szegediszabadteri/
  5. https://szegediszabadteri.jegy.hu/program/anconai- szerelmesek-130899/781291