Események betöltése

« Összes Események

Badár Sándor stand-up estje

június 14. – 19:00 - 21:00

Badár Sándor, humorista, színész, életművész.

A szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatára járt, Hevesi Tamás, Ternyák Zoltán, Jantyik Csaba osztálytársa volt. Az iskola után 12 évig a vasútnál dolgozott, először váltókezelőként, majd forgalmi szolgálattevőként. Ha hívják, filmekben játszik, utánozhatatlan karakter.

Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsósorban jellegzetes figurája a kortárs magyar film izgalmas alakjává tette. Szőke András jó barátja és alkotásainak állandó szereplője. Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand up comedy egyik legnépszerűbb előadója, improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egy Citromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája.

Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett.

A stand up comedy műsorában rögtönzések, sztorik és hatalmas poénok egyvelegéből állítja elő szabadszájú, őszinte és lehengerlő produkcióját.

Jegyértékesítés:https://jegy.akidudas.hu/esemeny/badar-sandor-stand-up-est-2023-06-14-szeged/

Információk:
Telefonszám: +36 20 277 1688
E-mail: info@belvarosimozi.hu
Facebook: https://www.facebook.com/be…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…
Honlap: http://www.belvarosimozi.hu
On-line jegyvásárlás: https://jegy.akidudas.hu/es…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
június 14.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Belvárosi Mozi
Vaszy Viktor tér 3.
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-20/277-1688
Honlap:
https://belvarosimozi.hu/