Események betöltése

« Összes Események

Badar Tibor festménykiállítása ONLINE

január 26. – 11:00 - január 31. – 23:00

Badar Tibor virtuális festmény kiállítása
Jelen helyzetben „virtuális kiállítás” megtekintésére van lehetőségük, de ez nem baj – azért nem, mert izgalmasabb a várakozás minden pillanata mindaddig, amíg az életszerű vizuális élmény nem tud beteljesedni a Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Házban megrendezésre kerülő kiállításon.
A festményeket nézegetve, a várakozás időszakában felemelkedhetünk az elmélkedés síkjáig, ezáltal át- és megélhetjük érzelmi élményeinken keresztül mindazt a szépséget, melyet a képek közvetítenek irányunkba. Témájuk mindenütt jelen vannak az életünkben.
Egyénenként, mindenkiből mást vált ki a látvány verbális megfogalmazása, de a hatás képessé tesz a tudatosabb, magasabb szintű értelmezésre, értékelésre és a képi információk szelektálására. Éppen ez a kiváló a kortárs művészetben. Tibor festményei nem kínálnak kész megoldásokat, sokkal inkább ráirányítja a figyelmünket bizonyos felvetődő kérdésekre.
A képeknek van üzenete, melyek titkokat, sejtéseket, szorongásokat hordozhatnak, ha hozzákapcsoljuk személyes élményeinket, tapasztalatainkat – ezáltal kapnak személyes színezetet az alkotások, így válnak személyes befogadásunk tárgyává.
Tibor festményeiben jelen van a szellemi frissesség, az alkotói játékos attitűd, a folyamatos megújulás és az alkotói önkifejezés öröme.
Kérem tekintsék meg Badar Tibor festményeiről készült filmünket, mely természetesen nem tartalmazza az összes alkotást.

Információk:
Telefonszám: +36202390066
E-mail: muvhazmoricz@gmail.com
Youtube https://youtu.be/-vYsR8o9pvg
Facebook: https://www.facebook.com/39…
Honlap: https://szegedimuvhazak.hu/…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
január 26. – 11:00
Vége:
január 31. – 23:00
Esemény kategóriák:
, ,

Szervező

Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Ház
E-mail:
muvhazmoricz@gmail.com

Helyszín

Szentmihályi Móricz Zsigmond Művelődési Ház
Kapisztrán út 50
Szeged, 6710 Magyarország
+ Google Térkép