Események betöltése

« Összes Események

BÉKÉVEL JÖTTÜNK – MUSIMBE DÁVID DENNIS ÉS LAKATOS LÁSZLÓ KÖZÖS ESTJE – ÚJ IDŐPONT!!

szeptember 23. – 19:00 - 20:30

Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis első közös estje. A két fiatal stand-upos humorista igazi színes egyéniségek. Estjükön nem csak magukat mutatják meg, hanem életüket, családjukat is. Sok-sok történeten keresztül mesélnek arról, milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni Magyarországon. Megélni az előítéleteket bölcsen, viccesen, szeretve másokat. A közönség nem csak a két tehetséges fiatal sokszínű és izgalmasan humoros produkcióján, de önmagán is őszintén tud majd nevetni.

Jegyár:
3.690 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS: https://dumaszinhaz.jegy.hu/program/bekevel-jottunk-lakatos-laszlo-es-musimbe-david-dennis-kozos-estje-120815/698736/

Jegyek online kaphatók!

Kedves Nézőink!

Az április 30-ra módosított 19.00 órás Békével jöttünk – Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje c. előadásunkat az IH Rendezvényközpontban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.

Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. szeptember 23. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket 2021. május 2-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek.
Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy 2021. május 2 -ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét: https://www.jegy.hu/…/a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki…
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!) A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapa

Információk:
Telefonszám: 62/423-638
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ih…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…
Honlap: https://www.ihrendezvenykoz…
On-line jegyvásárlás: https://dumaszinhaz.jegy.hu…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
szeptember 23.
Időpont:
19:00 - 20:30
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/