Események betöltése

« Összes Események

Esti mediterrán élményséta

augusztus 12. – 19:00 - 21:00

Nyár – Szeged – Mediterrán hangulat… de nem csak napközben…este indul be az igazi nyüzsgés, ennek felfedezésére pedig népszerű esti programunkat ajánljuk.

Program
Programunkat egy kis bemelegítő “welcome” itallal indítjuk Szeged első pálinkabisztrójában. Majd elindulunk felfedezni Szeged kora esti hangulatát. A fények lassan kigyúlnak és kezdetét veszi az esti zsongás. Laza interaktív sétánk során felfedezzük Szeged különleges mediterrán arcát, titkairól érdekes történeteken keresztül rántjuk le a leplet.

Élménysétánk egyik csúcspontja Szeged szakrális terének, a Dóm térnek a felfedezése lesz. Bár a világhírű szabadtéri előadások a sokott formában idén nem lesznek megtartva, mi azért egy kicsit odaképzeljük magunkat a világot jelentő deszkákra és izgalmas részleteken keresztül ismerjük meg jobban a “csillagtetős színháznak” helyet adó a Dóm teret.

Végül sétánk levezetése és az este beindítása következik egy fantasztikus koktéllal, ami a kétszeres nemzetgyőztes, többszörös díjnyertes Gong Pálinkaház pálinkáján alapul friss, hűsítő gyümölcsökkel, a tökéletes ízélményért.

Ha nem vagy pálinkás, akkor ajánljuk figyelmedbe a Gong másik specialitását, a gint, amely több nagy díjat is nyert, akár ezt is megkóstolhatod egy finom koktélban.

Aki nem szeretne alkoholos italt inni, annak isteni gyümölcsös limonádékból lesz lehetősége választani egy kedvére valót.

A részvételi díj tartalmazza
1 Station pálinkafröccs (bodzás/meggyes/körtés) vagy 1 gin-cup koktél vagy 1 alkoholmentes limonádé
kb. 1 órás gyalogos városnézés idegenvezetővel
“audio guide” készülék biztosítása a jól hallható információkért (saját fülhallgató használata kötelező)

Ajándék
1 welcome ital – 2 cl pálinka/üdítő

Szervező: Élményséta Szeged

Információk:
Telefonszám: +36-20/933-7443
E-mail: info@elmenyseta.hu
Facebook: https://www.facebook.com/el…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…
Honlap: https://elmenyseta.hu/progr…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
augusztus 12.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Oroszlán utca
Széchenyi tér
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép