IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Fonó Klub Szeged – Cimbaliband és Danics Dóra lemezbemutató koncert

október 24. – 20:00 - 22:00

A Cimbaliband zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal. A zenei csemegéket úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazzel, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a „cimbalom Chuck Berry-jeként”! Állandó vendégük Danics Dóra énekesnő, aki 2013-ban megnyerte az X-Faktor zenei vetélkedőt mint első női győztes! A zenekar tagjai: Danics Dóra (ének), Unger Balázs (cimbalom, ének), Solymosi Máté (hegedű), Tóth Gergely (nagybőgő), Babos Lőrinc (dobok, derbuka), Varga Kornél (gitár)
Erdőfű táncház
Az Erdőfű zenekar Magyarországon tevékenykedő táncházzenészek összefogásából jött létre. Tagjai mind elkötelezett hívei a Kárpát-medencei népzenei hagyomány hiteles előadásának, táncházakban és koncerthelyszíneken egyaránt.
A zenekar tagjai: Éri Katalin (nagybőgő, cselló, ütőgardon), Kiss-Balbinat Ádám (hegedű, ének), Maruzsenszki Andor (hegedű), Éri Márton (brácsa, kontra)

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
október 24.
Időpont:
20:00 - 22:00
Esemény kategória:

Helyszín

Millenniumi Kávéház
Dugonics tér 12.
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
http://www.millenniumikavehaz.hu/