IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Hajós Élményséta

június 14. – 10:00 - július 12. – 14:00

Ismerd meg a nyár sztárprogramját, az egyik legkomplexebb és legizgalmasabb élménysétánkat, ahol a város különleges megismerése a Tiszán és az ízeken keresztül történik!

Legyél akár most először Szegeden, akár helybéli, ez a program mindenkinek nagyon sokat tud adni. A hajózás a szegediek számára sem mindennapos élmény és a vízen lehet igazán érezni azt a rendkívül erős köteléket, ami a Tiszát Szegeddel összefonja.

Hajós élménysétánk során nemcsak a mesés tiszai táj adta élményt élheted át, hanem akár Te magad irányíthatod az eseményeket, hiszen hajóinkat jogosítvány nélkül vezetheted!

És ez még nem minden!
Kb. 4 órás programunkat Szeged belvárosának interaktív felfedezésével kezdjük, sok érdekes történettel és rejtett különlegességgel ismerkedünk meg profi idegenvezető segítségével. Közben útba ejtjük Szeged leghíresebb kézműves cukrászdáját, amely egy mesés szecessziós palotában van.

Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Szabadság, harmónia, béke, nyugalom – ezeket mind megtapasztalhatjuk miközben a Boszorkány-szigettől a Maros torkolatig hajózunk.

Végül a legmenőbb módon, hajóval érkezünk Szeged egyik legjobb halászcsárdájához és lesz lehetőség megkóstolni többek között a legfinomabb szögedi halászlevet egy igazán autentikus környezetben.

Ha esetleg nem szereted a halászlevet vagy ha inkább mást választanál, akkor arra is van mód, ebben az esetben levonjuk a halászlé árát, csak írd be a megjegyzés rovatba ezt foglaláskor!

Az élményséták időpontjai:
2020. június 14. (vasárnap) 10.00-14.00
2020. június 28. (vasárnap) 10.00-14.00
2020. július 12. (vasárnap) 10.00-14.00

Jelentkezés: http://elmenyseta.hu/hajos-elmenyseta/

Részvételi díj: 9.900,-Ft/fő

Ha nem szeretnél halászlevet enni, akkor az alternatívákkal kapcsolatban keress minket!

Gyermekkedvezmény: 50%

A részvételi díj tartalmazza:
– kb. 1,5 órás gyalogos interaktív városi séta idegenvezetővel,
– “Élményséta” kupon a REÖK Kézműves cukrászdában
– kb. 1 órás hajózás,
– 1 kis adag szegedi vegyes halászlé egy autentikus Tisza parti halászcsárdában nádtetős, panorámakilátással (további fogyasztás egyénileg)

Létszám: min. 6 fő, maximum 10 fő

Jelentkezési határidő: 48 órával a programkezdés előtt

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/events/596209107913213/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
június 14. – 10:00
Vége:
július 12. – 14:00
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Gong Station
Oroszlán utca 1.
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép