IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Homo Ludens Project feat. Szabó Veronika: Én-mesék

december 12. – 19:00 - 20:30

7565

Szia! Dejó, hogy jöttél! Szép a szemed! Régen nézett már rám ilyen szép szemű felhasználó. És a hajad, divatos, menő, ilyet szeretnék én is… Jaj, ne haragudj, te nem az én-mesémre vagy kíváncsi.

A HLP most egy új performansz-sorozatba kezd. Képzeld, felkérték a SZABÓ VERÁT… az egy csuda nő. Londonban tanult, rendez, játszik, performerkedik, amit csak el tudsz képzelni. És most közösen hoznak létre a HLP-vel egy performanszt mindennapi történetekből. A te történetedről is akár. Keverik a műfajokat, színház, képzőművészet, zene, mert így szeretik! A műfaj pedig a bolond mese, vagy a csali mese lesz. Te melyiket választanád?

A performanszt egyszer láthatod, egyszeri alkalommal. Éppen ezért az előadás napján elhívnak a próbára, és 16:00-tól nézheted, kíváncsiskodhatsz, vagy akár részt is vehetsz benne, ha akarsz. Amihez kedved van. Ha meg nincs, akkor meg 19:00-kor eljössz a performanszra. Csak szabadon.

Amúgy a HLP célja az, hogy mindig újszerű utakat találjon, több társművészeti ág keveredjen a projektjeibe, ebben van a játékosságuk is. És emellett érintsen fontos társadalmi témákat, problémákat. Humorral. Nincs borzasztóbb a fancsali arcú nézőnél.

SZEGEDIEK, de járnak sok fele, BUDAPESTRE, nemzetközi fesztiválokra és ott vannak minden évben a MŰVÉSZETEK VÖLGYÉN, meg a THEALTEREN is. Magyarországon már több, mint 20 helyen megfordultak már különböző projektjeikkel.
Jó, hogy eddig elolvastál, maradj még, olvass tovább.

Alkotók: Homo Ludens Project és Szabó Veronika
A ZUGbagyere: ZUG Színház és Művészeti Tetthely (Szeged, Gyertyámos utca 4.)
A ZUG a HLP állandó játszóhelye, meg vannak vendégelőadásaik!

Nézd!Jegyet rendelni itt tudsz: homoludensproject@gmail.com
Ja persze, a piszkos anyagiak, de hát manapság mindennek ára van tudod.A jegyár elővételben 2000 Ft/fő; helyszínen: mindenkinek 2500 Ft.

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/events/2237004202978429/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
december 12.
Időpont:
19:00 - 20:30
Esemény kategória:

Helyszín

ZUG Színház és Művészeti Tetthely
Gyertyámos utca 4.
Szeged, 6722 Magyarország
+ Google Térkép