Események betöltése

« Összes Események

Húsvéti Tojásvadászat (Válaszható időpontokkal)

április 7. – 09:00 - április 10. – 19:00

Eldöntheted, hogy Húsvét 4 napja (péntekről hétfőig) közül melyiken szeretnél/szeretnétek sétálni. A sétát úgy kell időzíteni, hogy utána még el tudj(atok) menni az ajándék kézműves finomságokért (péntek-szombat 10.00-21.00; vasárnap-hétfő 11.00-19.00 között)

Ha sikeresen végigjártad a sétánkat, akkor utána veheted fel a ajándék kézműves túrógombócodat, ezzel kapcsolatos pontos leírást küldünk a jelentkezés után.
Felfedező sétánk maximum 1 órás, melynek során végig járhatjátok a város legújabb és legmodernebb részeit – Móra Park és Stefánia – ahol egy-egy játékos feladaton keresztül kell “megfoghatatlan” tojásokat és egyéb kincseket keresni és fotózni. Igazi kaland vár rátok, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt élmény, amit a 4 nap alatt szinte bármikor végig járhattok.

Nem kell tömegbe menni és bármikor megállhattok pihenni vagy akár játszóterezni. Mi pedig ugyan most nem leszünk Veletek fizikailag, de izgalmas feladatokon keresztül vezetünk végig az általunk kitalált útvonalon.

Végül pedig minden sikeres tojásgyűjtőre vár a jól megérdemelt jutalom: a séta végén egy olyan helyre invitálunk, ami egyedülálló a világon: a világ első kézműves túrógombóc bárjában választhatsz magadnak egy isteni édességet.

3 éves korig ingyenes a részvétel a sétán, és lehet kóstolni a szülő(k) finomságából.

Információk:
Telefonszám: +36 20 933 7443
E-mail: info@elmenyseta.hu
Facebook: https://www.facebook.com/el…
Honlap: https://elmenyseta.hu/progr…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
április 7. – 09:00
Vége:
április 10. – 19:00
Esemény kategóriák:
, ,

Szervező

Élményséta Kft.

Helyszín

Móra Park
Roosevelt tér 1-3.
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép