Események betöltése

« Összes Események

Időfutár

március 3. – 19:00 - 21:00

Az osztály a Technikatörténeti Múzeumban tesz látogatást, ahol többek közt Kempelen Farkas 18. századi sakk automatáját is megtekintik. Az osztály sakkbajnoka, Hanna mattot ad a gépnek, mire hirtelen 1791-ben találja magát Bécsben, Kempelen műhelyében. A kiváló tudós elmagyarázza neki, hogy úgy építette meg a gépet, hogy a győztes a jövőbe utazhat. Természetesen nem számított arra, hogy fordítva sül el a dolog, és a jövőből csöppen valaki a múltba. Miközben a kislány mindent megpróbál, hogy visszatérhessen a 21. századba, furcsa helyzetek egymásutánjába gabalyodik bele, és az élete is veszélybe kerül.

Az Időfutár sorozat – melyet sokan a magyar Harry Potterként emlegetnek – hatalmas siker volt mind könyvsorozat, mind rádiójáték formában. Fordulatos cselekményével és szellemes dialógusaival a színpadi változat is remekül sikerült.

AZ ELŐADÁS HOSSZA KB. 2 ÓRA 10 PERC, EGY SZÜNETTEL.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadásban használt fényeffektek epilepsziás rohamot okozhatnak az arra érzékenyeknél!

Az előadás 2022. március 31-én, csütörtökön 14 órától Kaposváron, a Csiky Gergely Színházban vendégszerepelt a X. Jubileumi Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé versenyprogramjában.

 

Díjat nyert az Időfutár kísérőzenéje a X. Jubileumi Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
március 3.
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:

Helyszín

Kisszínház
Horváth Mihály u. 3
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+3662554714
Honlap:
http://www.szinhaz.szeged.hu/