Események betöltése

« Összes Események

II. Musical Villamos – ONLINE

január 31. – 14:00 - 14:50

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. A II. Musical Villamos nem szállít utasokat, de a műsor országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

A műsor a Palladium Szeged ajándéka a kedves nézőknek! Amennyiben módjukban áll a Musical Villamost támogatni, az alábbi e-mail címen tudják felvenni a kapcsolatot velünk: info@palladiumszeged.hu Előre is köszönjük!

Az 1905-ben gyártott villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak. A villamos fotót készítette: Papdi Balázs!

Palladium Szeged! Foglaljanak helyet – most még otthon, és vigyázzanak magukra!

A fellépő művészek: Pacskó Dorka & Cseh Dávid Péter

Pacskó Dorka még gyerekszereplőként került a Cirkuszhercegnő nagyoperettbe, majd a Valahol Európában című darabba, Pötyi szerepére. A Budapesti Operettszínház Musical együttesében dolgozik már hetedik éve. Itt lehetőséget kapott operett és musical darabokban egyaránt, például a Régi nyár, Lady Budapest, Dorian Gray, Ének az esőben, Nők az idegösszeomlás szélén, és a Szegény Dzsoni és Árnika, darabokban. My Princess Collection zenei válogatása, 11 Disney hercegnő dallal elérhető a YouTube-on. Ebben az évadban megkapta Kis Mari szerepét az Abigél című musicalben, amit karácsonykor online stream előadás keretében láthattak a nézők. A darabban Cseh Dávid Péter alakította Kalmár Péter tanár úr szerepét, akivel most együtt szállnak fel a Musical Villamosra szórakoztatni a kedves nézőket.

Cseh Dávid Péter már 2008-ban szerepelt a Pécsi Nemzeti Színház Légy jó mindhalálig című darabjában, 2014-től rendszeresen szerepel a Budapesti Operettszínház előadásaiban. 2017-ben kapta első főszerepét, Quasimódót, az A Notre Dame-i toronyőr című musicalben. Ugyanezen évben övé lett az Évad legígéretesebb fiatal tehetségének járó Marsallbot-díj. 2019-ben szerepelt a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című showműsorban. Dávidot többek között a Puskás, a musical, a Titanic, a Rómeó és Júlia, Abigél és az Elfújta a szél musicalekben is láthattuk. Az idei évadtól ő A Szépség és a Szörnyeteg musical főszereplője, vagyis a szörnyeteg. Szabadidejében dalokat és darabokat fordít, illetve ír.

A LIVE program esemény oldala: www.musicalvillamos.hu
+ Meglepetések! Kövessék az eseményt!

Információk:
E-mail: info@palladiumszeged.hu
Honlap: http://www.musicalvillamos.hu

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
január 31.
Időpont:
14:00 - 14:50
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Széchenyi tér
Széchenyi tér
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép