kárász utca paprikafüzérrel 1.

Események betöltése

« Összes Események

III. Szegedi Gyermeknapi Piknik

május 26. – 10:00 - május 27. – 18:00

6100

Ennek a két napnak a gyermekekről kell szólnia, ezért célunk, hogy ezekben a napokban felhőtlen jókedvet, szórakoztatást nyújtsunk nekik és szüleiknek egyaránt. Ezen kívül lényeges számunkra, hogy a gyerekek megismerkedjenek az egészséges életmóddal, a különböző sportfajtákkal, tudományokkal, környezet-, állat-és természetvédelem fontosságaival.
Egy zöld övezetes, piknikhez tökéletes helyszínt biztosítunk, hogy a gyerekek és hozzátartozóik boldogan jöjjenek ki pihenni, játszani vagy éppen falatozni a gyereknap alatt. Ebben a rohanó világban igen kevés időnk jut családtagjainkra, barátainkra. Ez a két nap tökéletes lesz arra, hogy minden percet együtt töltsön a család a szabadban, távol a négy fal és az elektromos eszközök rabságától.
Széles körű programokkal, játékokkal, versenyekkel készülünk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy minél többen ki tudjanak látogatni a rendezvényre, e végett sok ingyenes és kedvezményes programmal is készülünk.
A gyerekek megismerkedhetnek a terápiás kutyákkal, lovakkal is egyaránt, sőt akik szeretnének, lovas kocsikázhatnak is. Sok más állatbarát programmal készülünk ezen kívül, hiszen kutyatalálkozó, állatsimogató is lesz.
A mozogni, táncolni vágyók többféle táncstílussal is megismerkedhetnek, kipróbálhatják magukat. Továbbá, hogy a különböző sportokat is népszerűsítsük, a kosárlabda, bicikli, görkorcsolya imádóknak is igyekeztünk kedvezni.
Az izgő-mozgó lurkók sem fognak unatkozni, vidámparkkal készülünk nekik, melyet fél áras kedvezménnyel tudnak igénybe venni.

Ennek jegyében várunk minden kicsit és nagyot sok-sok szeretettel a szegedi Gyermeknapi Pikniken!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
május 26. – 10:00
Vége:
május 27. – 18:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman
Középkikötő sor 1-3.
Szeged, 6726 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-62/ 430-843
Honlap:
http://www.szegedkemping.hu/