IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Ízek és illatok nyomában – Kikapcs program

június 20. – 15:30 - 19:00

„Kikapcs program” különleges időpontban, kifejezetten a szőregi rózsák virágzásakor, világbajnok pálinkaüzem-bejárással, titkos kulisszáinak megismerésével.

Egy délután a nyugalom és a kikapcsolódás jegyében, kulissza bejárással, finomságokkal, érdekességekkel és egy kis ajándékkal fűszerezve.

Ez a nap a természet közeliségről fog szólni. Lesz az elején egy kis ráhangoló program, gyönyörködünk virágzó rózsaföldekben, testközelből beleszippanthatunk a pompás virágokba, majd fantasztikus környezetben látnak minket vendégül. Ráadásul egy emléket is készíthetsz magadnak, profi virágkötő lesz segítségünkre egy gyönyörű rózsákkal teli asztali virágdísz elkészítésében.

Programunk csúcspontja a kétszeres nemzetgyőztes, Európa- és Világbajnok pálina- és gin tételeket készítő Gong Pálinkaház deszki üzemének bejárása lesz, természetesen pálinka- és ételkóstolóval egybekötve. Megtudhatjuk tehát hogy mi a siker titka, mitől lehet egy pálinka világbajnok. Egy ilyen sikertörténet megismerése sokat segíthet abban, hogy megtudjuk, hogyan válhatunk saját életünkben sikeressé, mit nevezhetünk sikernek egyáltalán és hogyan érdemes azt kezelni.

A pálinkaház és a körülötte lévő hatalmas terület maga a nyugalom szigete. Egy 9 hektáros erdő és horgásztó szomszédságában, tele gyümölcsfákkal, zöld területtel igazán természetközeli élményt ad. A pontot az i-re a kóstoló és bemutató fogja tenni, amikor is 5 díjnyertes pálinkát szolgálnak fel nekünk, hozzá pedig kis helyi finomságokat is csipegethetünk majd.

Mielőtt megérkeznénk a pálinkagyárba, előtte csodaszép rózsaföldek között vezet utunk, és az egyiknél megállva testközelből is lesz lehetőség gyönyörködni az épp teljes pompájukban virágzó rózsákban, amelyeket méltán neveznek a „virágok királynőjének”.

A virágokhoz kapcsolódóan pedig lesz egy kis kézműveskedésre is lehetőség. Egy nagyon könnyen és gyorsan összeállítható asztali virágdíszt lehet majd készíteni egy profi virágkötő segítségével. Ezt készíthetjük otthonra vagy akár valakinek ajándékba is. Egy olyan egyszerű technikát tanulunk, amellyel a későbbiekben is bármikor magunk készíthetjük el otthonunk virágos díszeit.

A program időpontja: 2020. június 20. (szombat) 15.30-19.00

Jelentkezés: http://elmenyseta.hu/izek-es-illatok-nyomaban/

Részvételi díj: 12.900,-Ft helyett BEVEZETŐ ÁRON 9.900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– bő fél órás ráhangoló program érdekességekkel, interaktív vezetéssel az újszegedi Ligetben (itt lesz a találkozó)
– szállítást Deszkre és vissza (a Torontál tértől és vissza)
– a Szőregi Rózsafesztivál rózsáinak megtekintését
– pálinkaüzem bejárását
– 5-féle díjnyertes pálinka kóstolóját + szakmai bemutatót
– helyi hidegtálas ételkülönlegességet
– asztali virágdísz készítéséhez szükséges szakmai segítséget + eszközöket

Létszám: min. 10 fő, max. 15 fő

Jelentkezési határidő: 2020. június 15. (hétfő) 20.00

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/events/344752599833524/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1589875510675608

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
június 20.
Időpont:
15:30 - 19:00
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Erzsébet-liget
Szeged, Magyarország + Google Térkép