Szeged Tourinform
http://szegedtourism.hu/hu/esemeny/kovacs-kati-elozenekaros-koncertje/

KOVÁCS KATI ÉLŐZENEKAROS KONCERTJE
Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert és számtalan sláger fűződik. A művésznő közismert jellegzetes erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról.

Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock, a beat és a pop zenétől kezdve, hangja a legnehezebb dzsessz, gospel, spirituálé, blues dalok sőt még az opera eléneklésére is alkalmassá tette. A zenei eredmények mellett sikereket ért el a dalszövegírásban és a filmművészetben is. Eddig több mint 20 filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Több mint ötven dalának ő a szerzője.
E koncert zenei anyaga és a szimfonikus hangszerelés a művésznő 75. születésnapja alkalmából létrejött turnéra állt össze, de az érdeklődés akkora iránta, hogy ezt a formációt továbbra is műsorán tartja.
Természetesen nem lenne Kovács Kati, ha nem rögtönözne bármikor a közönség kérésének, hangulatának engedve, nem cserélne többször cipőt koncert közben és nem táncolná végig a koncertet, hogy a végén még odaálljon az autogram- és fotókérők közé.
Mert ő már csak ilyen.
Ő KOVÁCS KATI.

Jegyár:
1-12. sor 7.990 Ft,
13-19. sor 8.990 Ft,
20-26. sor 9.990 Ft.
JEGYVÁSÁRLÁS: https://gag.jegy.hu/program/kovacs-kati-elozenekaros-koncertje-133871/809473

Jegyek kaphatók az IH rendezvényközpontban és online.

Online fizetési lehetőségek: bankkártya és OTP szépkártya.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz és bankkártya

A koncert a Gagmanagement Produkciós és Reklámiroda szervezésében valósul meg! Információk: Telefonszám: 62/423-638 E-mail: jegyinfo@ihrk.hu Facebook: https://www.facebook.com/ih... 1 Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev... 2 Honlap: https://www.ihrendezvenykoz... 3 On-line jegyvásárlás: https://gag.jegy.hu/program... 4
Links:
  1. https://www.facebook.com/ihrendezvenykozpont
  2. https://www.facebook.com/events/684285255971903
  3. https://www.ihrendezvenykozpont.hu/
  4. https://gag.jegy.hu/program/kovacs-kati-elozenekar os-koncertje-133871/809473