Események betöltése

« Összes Események

Mindszenty – Szeretlek, Faust – Vendégünk Kautzky Armand színművész

február 23. – 18:00 - 20:00

A találkozásból pokoljárás lesz. Jávor végigvezeti a Papot életének legfontosabb állomásain addig – és a jövőben, haláláig. Hogy a Pap eldönthesse, vállalja-e a gyötrelmes életet. Közben a háttérben az egész magyar XX. század. Ismert történelmi alakok, nem ismert helyzetek. A szenvedélyes út tétje maga az Élet. A film alapjául szolgáló előadás tizenhat évig volt színpadon, ugyanazokkal a színészekkel, akik most is a főszereplők, a sikersorozat a filmvásznon is olytatódik.

Pap és Színész. Mindszenty József, a püspök – Jávor Pál, a Színész. Közös sors 1944-ben, a sopronkőhidai fegyházban. A találkozásból pokoljárás lesz. Jávor végigvezeti a Papot életének legfontosabb állomásain addig – és a jövőben, haláláig. Hogy a Pap eldönthesse, vállalja-e a gyötrelmes életet. Közben a háttérben az egész magyar XX. század. Ismert történelmi alakok, nem ismert helyzetek. A szenvedélyes út tétje maga az Élet. A film alapjául szolgáló előadás tizenhat évig volt színpadon, ugyanazokkal a színészekkel, akik most is a főszereplők, a sikersorozat a filmvásznon is olytatódik.

A Mindszenty Józsefről szóló Szeretlek, Faust írója és rendezője Pozsgai Zsolt, operatőre Győri Márk, főszereplői Lux Ádám, Kautzky Armand, ifj. Jászai László, Fazekas Andrea, Fazekas Zsuzsa és Tóth Tamás. A producer Sipos József.

A Színészvarázslók sorozatban vetített film estéjén vendégünk Kautzky Armand, Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes művész.

Jegyár: 2500FT
Jegyek elérhetőek a lenti On-line jegyvásárlás linken keresztül.

Információk:
Honlap: https://delvidekhaz.hu/esem…
On-line jegyvásárlás: https://karpatiafilmszinhaz…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
február 23.
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Délvidék ház
Közép fasor 1-3.
Szeged, 6726 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
http://zsigmondvilmosfilmfest.com/