IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

MONARCHIA OPERETT: ÚJÉVI OPERETTGÁLA – ÜNNEPI KONCERT AZ OPERETT CSILLAGAIVAL

2020. január 26. – 19:00 - 21:20

Évekig láthatta a közönség gálánkat a Szegedi Nemzeti Színházban, most új helyszínen, az IH Rendezvényközpontban mutatkozik be a show. Sokszor volt sztárvendég Oszvald Marika a Monarchia Operett előadásaiban, de most egy igazi meglepetéssel tér vissza Szegedre a világhírű produkció, amelyben hosszú évek után újra operett szerepben látható Magdi anyus azaz Fodor Zsóka a humor nagyágyúja.
Két év után újra látható lesz a városban az ország leglátványosabb kiállítású operett showja, amely a napokban érkezett vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható Szegeden.

Újévi Operettgálánk megújulva érkezik vissza Szegedre több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a szegedi színház és operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.
Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a festő szépségű Szegeden az IH Rendezvényközpont színpadán.
A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban volt már látható az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják.
A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és a produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa és művészeti vezetője, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.
A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Erről részletesen a produkció weboldaláról is olvashatnak, a www.monarchiaoperett.hu oldalon.
A hagyományossá vált operettgála sztárja a szegedi előadáson egy igazi humor bomba Fodor Zsóka – az ország Magdi anyusa lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával. Hosszú évek után lesz látható újra operett szerepben a fiatalos színésznő.

Magdi anyus ezen az estén jelmezt vált és a Csárdáskirálynő szerepébe bújik. A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.
Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos, szórakoztató világával és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az Újévi Operettgálán.

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával!
Jegyárak:

elővételben 2019. 11. 20-ig:

1-2. sorig – VIP: 9500 Ft ( Tartalmaz egy pezsgős koccintást előadás előtt a műsor sztárjaival, valamint a 2020-as gála dalait tartalmazó ajándék CD-t, mely a helyszínen kerül átadásra.)
3-15. sorig 5.100 Ft
16-26. sorig 4.800 Ft
2019. november 21-től:

1-2. sorig – VIP: 10.000 Ft ( Tartalmaz egy pezsgős koccintást előadás előtt a műsor sztárjaival, valamint a 2020-as gála dalait tartalmazó ajándék CD-t, mely a helyszínen kerül átadásra.)
3-15. sorig 5.500 Ft
16-26. sorig 5.100 Ft
A rendezvény napján:

1-2. sorig – VIP: 11.000 Ft ( Tartalmaz egy pezsgős koccintást előadás előtt a műsor sztárjaival, valamint a 2020-as gála dalait tartalmazó ajándék CD-t, mely a helyszínen kerül átadásra.)
3-15. sorig 5.900 Ft
16-26. sorig 5.500 Ft
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online itt és a www.jegy.hu weboldalon.

Információk:
Telefonszám: 423641
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Honlap: https://www.ihrendezvenykozpont.hu/programok/monarchia-operett-ujevi-operettgala-unnepi-koncert-az-operett-csillagaival.html

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
2020. január 26.
Időpont:
19:00 - 21:20
Esemény kategóriák:
, , , , ,

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/