Események betöltése

« Összes Események

MVM ZENERGIA 2022

augusztus 27. – 18:00 - 22:00

Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont 2022. augusztus 27-én, szombaton 19:30-kor.

Idén először Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen is várjuk, jöjjön el, és nézze a koncertet óriáskivetítőn élőben, ingyenesen! Az élő közvetítést megelőzően különleges kiegészítő programokkal is készülünk.

Az este során fellép Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András.

A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan és előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el.

A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé.

Műsorvezető: Bősze Ádám

Jöjjön el, és nézze a koncertet SZEGEDEN óriáskivetítőn élőben, ingyenesen!

19:30-22:00 MVM ZENERGIA 2022 koncert élő közvetítése

A közvetítés előtt az alábbi programokkal várjuk a színpadon:

18:00-18:30 Balázs-Piri Soma Junior Prima- és Szeged Ifjú Tehetsége-díjas zongoraművész koncertje – „Komolyzene komolyan és komolytalanul”

18:30-19:15 SzegEd TRombone ENsemble – a szegedi harsonaegyüttes műfajokon átívelő, virtuóz koncertje, jól ismert darabokkal a klasszikus és könnyűzene, valamint filmzene világából

Műsorvezető: Magyar Márk

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/mv…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…
Honlap: https://mvmzenergia.hu/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
augusztus 27.
Időpont:
18:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Aradi Vértanúk tere
Aradi Vértanúk tere
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép