IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Simó György: Felesleges emberek? Túlélési stratégiák a 21. századra

november 25. – 18:00 - 20:00

Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György novemberben visszatér az IH színpadára.
Ma már tudjuk: a következő huszonöt-ötven évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: hamarosan meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön, hogy a digitalizációnak köszönhetően munkahelyek milliói szűnhetnek meg. De mi történik a felesleges emberekkel? Simó György nagyszerű előadásában túlélési dtratégiákat fogalmaz meg a 21. századra.

Azok számára, akik nem voltak ott velünk Simó György tavalyi előadásán, jöjjön néhány mondat előadónkról:
– Simó György Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere. Olyan életutat futott be, amilyet csak kevesen mondhatnak el magukról:
– első generációs újságírója volt a Magyar Narancsnak,
– alapítója és műsorvezetője volt a Tilos Rádiónak, majd a kuratórium vezetője,
– dolgozott a Filmvilág szerkesztőjeként,
– a MATÁV Rt. tartalomszolgáltatási tevékenységét előkészítő csoport (a későbbi [origo] portál) üzleti és megvalósítási tervéért, később az Origo portál megteremtésének és piaci bevezetésének projektmenedzsmentjéért felelt
– a MATÁVnet programigazgatójaként feladatai közé tartozott a vállalat tartalomszolgáltatási üzletágának vezetése, a termékfejlesztés irányítása, valamint a vállalati stratégia alapelveinek kidolgozása;
– a MATÁV-csoport internetstratégiájának kidolgozását végző projekt egyik vezetője, majd a MATÁVnet Kft. vezérigazgató-helyettese, ügyvezetője, majd pedig az Axelero Internet médiáért, stratégiáért és kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettese volt,
– ezután az Axelero Internet vezérigazgatói pozíciójának betöltésére kapott megbízást – emellett manapság ő a hazai 3D nyomtatás apostola, és a Day One Capitaé tulajdonosa.

Egy hallatlanul tájékozott médiaszakember/innovátor, egy félelmetesen érdekes, mindannyiunkat érdeklő téma a 21.századból – figyelem: óriási érdeklődés várható!

Jegyár: kedvezményes 1600 Ft, normál 2300 Ft.
Jegyértékesítés kezdete: 2019. szeptember 2.

Információk:
Telefonszám: 423641
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Honlap: http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1664

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
november 25.
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/