Események betöltése

« Összes Események

Szegedi Karácsonyi Hetek 2021

december 1. – 16:30 - december 24. – 12:00

A Szegedi Karácsonyi Hetek 2021. november 26 – án, pénteken 16:30 kezdődik, a programok, látványosságok és gasztronómia élmények december 24 – ig várják az érdeklődőket több belvárosi helyszínen.

Dóm téri Karácsonyi Hetek – ami elvarázsol

A téren helyet kapnak a kézművesek és a kereskedők, akik számtalan érdekességgel és karácsonyi ajándék ötlettel, a vendéglátósok pedig forralt borokkal, kürtőskaláccsal és más gasztro-különlegességekkel várják a kilátogatókat.

Idén is egy hatalmas új szalmalabirintus és az izgalmas meglepetésekkel teli Mesés Kastély várja a kicsiket és szüleiket.
A Dóm téri Karácsonyi Hetek egyik legizgalmasabb produkciója a Mesés Kastély, amely táncházakkal, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, és mesefilmekkel – Kuflik, Bogyó és Babóca valamint a KEDD Stúdió meseválogatás – vetítésével kápráztatja el az érdeklődőket. A fűtött kastélyban idén is mindenkit vár a három háttérrel kialakított Szelfibox, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt elkészíthetik saját digitális karácsonyi üdvözletüket.
A Mesés Kastély programjait keressék a a Facebook és online oldalunkon valamint a Dóm téren a kastély előtt kihelyezett plakáton.

Széchenyi téri Karácsonyi Hetek – ami összehoz

A téren már október elseje óta forog a 37 méter magas adventi óriáskerék, melynek fülkéiből a szegedi belváros meseszép, ünnepi panorámája tárul a szemünk elé. Az óriáskerék alatt egy forró italokat és finom ételeket – egyebek mellett kolbászt, kürtőskalácsot, lepényt, sült gesztenyét – kínáló gasztrológus várja majd a vendégeket november 26-tól.

Adventi pihenő a Klauzál téren és a Dugonics téren

Testet melengető forró italkülönlegességek, ínycsiklandó gasztronómiai specialitások és egy ünnepi találkahely várja a belvárosban sétálókat a Klauzál téren és Dugonics téren. Előbbi helyszínen a város karácsonyfája, a szökőkútnál pedig az óriás rénszarvas és a díszes mikulás szán lesz idén is a szelfizők kedvence.

Információk:
Telefonszám: +3662472204
E-mail: szvp@szvp.hu
Facebook: https://www.facebook.com/sz…
Honlap: http://www.szvp.hu

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
december 1. – 16:30
Vége:
december 24. – 12:00
Esemény kategóriák:
, , , , , , , ,

Szervező

Szegedi Városkép és Piac Kft.

Helyszín

Dóm tér
Dóm tér
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép