IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

Szegedi Karácsonyi Hetek

november 29. – 16:00 - december 24. – 18:00

Széchenyi Téri Karácsonyi Hetek – ami összehoz
2019. november 29. – december 24.
nyitva: minden nap 09:00 – 21:00 között

Az ünnepi fényekben pompázó Széchenyi téren félszáz kiállító többezer féle ajándék-ötletével, mennyei forralt borokkal és kulináris különlegességekkel találkozhatunk. Az idei forgatagban is központi helyen áll majd a tavaly már óriási sikert aratott adventi óriáskerék, melynek kosaraiból a szegedi belváros meseszép, ünnepi panorámája tárul a szemünk elé.

Dóm Téri Karácsonyi Hetek – ami elvarázsol
2019. november 29. – december 24.
nyitva: hétfőtől- péntekig 12:00 – 21:00 között
szombat- vasárnap 10:00- 21:00

A Szegedi Fogadalmi Templom tövében egy 450 négyzetméteres, szabadtéri korcsolyapálya, Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa és az izgalmas meglepetésekkel teli Mesés Kastély várja a kicsiket és szüleiket. A Dóm téren felállított óriás koszorún minden adventi vasárnap közéleti személyiségek gyújtanak gyertyát.
A Dóm Téri Karácsonyi Hetek egyik leglátványosabb produkciója a hatalmas méretű Mesés Kastély, amely táncházakkal, koncertekkel és számtalan kézműves foglalkozás mellett Kastély Mozival kápráztatja el az érdeklődőket. A rendezvénysorozat keretein belül idén is lesz, a Szegedi Fogadalmi Templomra vetített fényfestés. Emellett a rendezvény standjain minőségi kézműves portékák, rengeteg ajándék- ötlet és gasztro-különlegesség várja a látogatókat.

Adventi Pihenő a Dugonics téren
2019. november 29. – december 24.

Testet melengető forróital-különlegességek, ínycsiklandó gasztronómiai specialitások és egy ünnepi találkahely vár bennünket a Dugonics téren. A térre látogatók örök kedvence a 6 méteres „világító szarvas” mellett megcsodálhatjuk a gyönyörű karácsonyi fényekben pompázó fákat is.

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/szegedikaracsony/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
november 29. – 16:00
Vége:
december 24. – 18:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Dóm tér
Szeged, 6720 Magyarország + Google Térkép