Események betöltése

« Összes Események

Szegedi KultúrKörKép

január 20. – 13:00 - 18:00

Szegedi KultúrKörKép

A Magyar Kultúra Napját 1989. óta ünnepeljük minden évben január 22-én így emlékezve meg arról a magasztos tényről is, hogy Kölcsey Ferenc ezen a napon fejezte be a Himnusz kéziratának letisztázását. Ez az ünnep alkalmat nyújt arra, hogy áttekinthessük magyarságunk hagyományait, múltunkat, tárgyi és szellemi értékeinket és mi sem lehetne erre jobb helyszín ilyenkor, mint a lakóhelyünkhöz legközelebb eső művelődési ház. Sajnos a kialakult járványügyi helyzet bezárásra kényszerítette a kulturális intézményeinket is, de ez nem lehet akadálya a méltó megemlékezésnek, amely most így áttevődik az online térbe.
A hét lakóterületi művelődési ház ezért január 18-24-ig egy rendezvénysorozatot szervez. Az adott időszakon belül, minden művelődési ház választott egy napot, amelyen megoszt egy facebook posztot, amelyben bemutatja hogyan ápolja, építi a magyar kultúra egy-egy szegmensét. Az adott online kulturális eseményt, minden résztvevő művelődési ház elérhetővé teszi saját követői számára is.

Az online rendezvénysorozat minden eseménye elérhető lesz a hét művelődési ház facebook oldalán és a www.szegedimuvhazak.hu honlapon a Szegedi KultúrKörKép program részeként.

Információk:
Telefonszám: +36204575607
E-mail: hellermuvhaz@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/He…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
január 20.
Időpont:
13:00 - 18:00
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Heller Ödön Művelődési Ház
Budai Nagy Antal utca 20-22.
Szeged, 6753 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 (62) 317 245
Honlap:
http://www.hellerodonmh.hu