Események betöltése

« Összes Események

TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló

február 10. – 18:00 - 20:00

Szeged mindig is híres volt gazdag kulturális életéről, így nem hagyhatjuk, hogy ezekben a nehéz időkben exkluzív estek nélkül maradjon szeretett városunk. Egy izgalmas művészeti meglepetést szerveztünk: a TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló az az est, amelyben a vadonatúj exkluzív rendezvénytermükben Borovics Tamás (Szegedi Nemzeti Színház művésze, a LEGSZEGEDIBB MŰVÉSZ 2022 díj nyertese) Krausz Gergő segítségével mutatják be Faludy György munkásságát és a művek által az alkotót.

A XX. században, de a személyiségéről legtöbben csak a bulvársajtó álarca alapján alkotunk képet, a művészetéről pedig nem nagyon van átfogó tanulmány. Ki lehet ez a világszerte elismert zseni? Látjuk-e az ő valódi arcát? Értékeljük-e, ismerjük-e műveit? Megváltoztatta-e művészetét a történelem és a XX.század, melynek borzalmait testközelből érezhette? Hogyan tud az átéltek után áradni soraiból az élet szeretete?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Tenyérvonalak című esten Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház színésze, bemutatva Faludy versein és regényrészletén keresztül az embert és költőt.

A különleges estén fenséges vacsora, és egy izgalmas borkóstoló is várja Szeged szívében a vendégeinket!
Vacsora: Parajos parmezános rizottó, fűszeres szűzérmék
Borkóstoló: Meglepetés borválogatás
Desszert: Belga csokis narancsos mousse

Jegyár: 8.900 Ft – megvásárolható a Napfény Műteremben nyitvatartási időben, vagy e-mailben írj nekünk: napfenymuterem@gmail.com
Információ: (30) 952 6500

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/na…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
február 10.
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Napfény Műterem
Széchenyi tér 2/a
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-30/952-6500