Események betöltése

« Összes Események

ÚJRAHANGOLVA A MENTOR(H)ÁLÓ PEDAGÓGIAI ESTÉK ELŐADÁSAI – ONLINE

április 1. – 18:00 - május 11. – 20:00

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban “kipróbált” előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló “virtuális színpadára” – így rövidesen mindannyian újra találkozhatunk a Mentor(h)áló megszokottan magas minőségű ismeretterjesztő, tudományos vagy épp “szórakoztatóan tanító” előadásaival.

Ki ne lenne kíváncsi Klein Dávid expedíciós hegymászó “Bizonytalanság, válság, újrakezdés” c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta “Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük” című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?

Biztosan itt lesz velünk Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.

A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád zseniális karnagy, zenetanár, aki a “A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében” c. előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!

Az online előadás-sorozat – a tervek szerint – március 16-án, kedden este indul! Onnantól kezdve reményeink szerint hetente/kéthetente találkozhatunk egy-egy izgalmas témával és persze nagyszerű előadóinkkal – az eddigi listáért görgess majd egy kicsit lejjebb!

Az előadások megtekintése természetesen jegyvásárláshoz lesz kötve – a mára már valószínűleg megszokott módon a jegyvásárlást követően minden nézőnk egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, mely tartalmazni fogja az online előadás megtekintéséhez szükséges linket.
Ha az előadás időpontjában valaki éppen nem ér rá, akkor sincs ok aggodalomra: a jegyvásárláskor megkapott linkre kattintva – mostani tervek szerint – 24 órán belül bármikor megtekintheti az előadást, a neki legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

A programterv 1. felvonásának előadásait itt láthatjátok (a változtatás jogát fenntartjuk):

március 16. kedd 18.00: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes – A szabadság rabságában – a nyitóelőadás INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!
március 23. kedd 18.00: Klein Dávid expedíciós hegymászó – Bizonytalanság, válság, újrakezdés
március 30. kedd 18.00: Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus – Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük
április 6. kedd 18.00: Steigervald Krisztián generációkutató – Generációk harca – hogyan értsük meg egymást a pandémia idején?
április 13. kedd 18.00: dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár – A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében
április 20. kedd 18.00: dr. Gyarmathy Éva Prima díjas klinikai szakpszichológus – Az atipikus lesz a tipikus
április 27. kedd 18.00: dr. Purebl György pszichiáter – Az élet sója? A hétköznapi stressztől a szorongásos zavarokig
május 4. kedd 18.00: Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész – Hányfélék a magyarok? – A magyar identitás forrásvidéke
május 11. kedd 18.00: dr. Krekó Péter egyetemi oktató, politológus – Miért szeretjük az összeesküvés elméleteket?

De persze most még nem “lövünk le” minden poént – annyit viszont elárulunk: tőlünk továbbra is REMEK ELŐADÁSOKRA számíthattok, mindezt elérhető árakon!

Információk:
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ih…
Honlap: https://www.ihrendezvenykoz…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
április 1. – 18:00
Vége:
május 11. – 20:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/