Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

XII. Toros Pálinkafesztivál

március 23. – 08:00 - március 26. – 22:00

Szeretettel invitálunk mindenkit az idén március 23-26 között, a Dóm téren 12. alkalommal megrendezésre kerülő Szegedi Toros Pálinkafesztiválra. A rendezvény 2009-es születésétől fogva a városi fesztiválszezon nyitóakkordja, ahol hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjavával találkozhatnak a kilátogatók.

A gasztronómia és kézműves termékek kiválóságain túl színes programkínálat várja a látogatókat: több év kényszerpihenő után újra életre keltjük a hagyományos böllérversenyt, és újjáéled a káposztafőző verseny is, amely során a versenyző csapatok előveszik a féltve őrzött töltöttkáposzta receptjeiket, hogy elnyerjék a zsűri elismerését.

A helyi alternatív művészvilágot is szeretnénk közelebb hozni a közönséghez, ezért graffiti versenyt hirdetünk! A versenyre nevező művészek hatalmas rajztáblákra alkotják meg a „Szeged” témakörű műveiket, valamint szabad témájú alkotások is születnek majd.
A jelentkezéseket e-mail címünkre várjuk: office@tiszaexpo.hu

A fesztivál napzáró programjaként a hazai zenei világ számos képviselője szórakoztatja majd a bulizni vágyókat a fesztivál színpadán, de a 4 nap alatt gyerekprogramokkal, vetélkedőkkel és még sok izgalmas meglepetéssel készülünk a kilátogatók számára.

Érdemes követni a Toros Pálinkafesztivál Facebook oldalát, ahol folyamatosan új tartalmakat osztunk meg a rendezvény részleteiről.

Kapcsolat: office@tiszaexpo.hu

Információk:
E-mail: office@tiszaexpo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/to…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
március 23. – 08:00
Vége:
március 26. – 22:00
Esemény kategóriák:
, , , ,

Helyszín

Dóm tér
Szeged, 6720 Magyarország + Google Térkép