IMG_6629

Események betöltése

« Összes Események

XX. MEBSZ-MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny IV. Kelet Európa Kupa (East European Accuracy Cup)

augusztus 31. – 00:00 - szeptember 1. – 23:55

A 20 éves hagyomány szerint kerül megrendezésre nemzetközi célbaugró versenyünk, amelyre a Magyar versenyzőkön felül 7 nemzet versenyzői érkeznek.
A versenyre várható külföldi csapatok a meghívások alapján, Bosznia (Prijedor), Szlovénia, Szerbia(Szabadka), Bulgária (Montana), Románia (Brassó, Ropa), Moldávia , Lengyelország (Krakkó). A rendezvény népszerűsége és elismertsége mind magyar mind a külföldi versenyzők körében igen nagy, amely nagyban köszönhető a szervezés magas szintjének is. Szeretnénk a jövőben is megőrizni népszerűségünket, amelyhez elengedhetetlenül fontos Szeged Város segítsége és közreműködése.
Ezen a fordulón 4. alkalommal adunk helyszínt az East European Accuracy Cup néven futó Kelet Európa Kupának is. Szeretnénk ennek megfelelően ebben az évben is méltó feltételeket biztosítani ennek a Magyarországon jelenleg legrangosabb ejtőernyős eseménynek. A sportszakmai szempontokon felül feltett szándékunk Szeged Város népszerűségének növelése a külföldi delegációk fogadása a város bemutatása. A verseny helyszíne Szeged Repülőtere, értékelésre kerülő versenyszámok: egyéni és csapat célbaugrás, amelyben külön női kategóriában is eredményt hirdetünk. A csapatok 4 főből állnak.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Kezdés:
augusztus 31. – 00:00
Vége:
szeptember 1. – 23:55
Esemény kategória:

Helyszín

Szegedi Repülőtér
Bajai út
Szeged, 6728 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 553-613
Honlap:
http://www.airportszeged.hu/