Fergeteges Csobbanás a Hunguest Hotel Forrásban

LEGJOBB ELÉRHETŐ ÁR!  Félpanziós csomag – korlátlan élmények Szegeden!

Érvényes: 2020. május 29 – 2021. március 31. között

Élvezze a korlátlan csúszdázást az Aquapolisban és a pihentető relaxációt a “Csendes wellness”-ben! Hétvégenként gyermekét Szegi Teki, a szálloda kabalateknőse szórakoztatja!

A csomag tartalma: min. 2 éj szállás, félpanzió (büféreggeli és büfévacsora), korlátlan Napfényfürdő Aquapolis és “Csendes wellness” belépő.

A kedvezményes csomag tartalma:

 • szállás,
 • félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora),
 • korlátlan belépő a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis Szeged (családi wellness, élményfürdő, csúszdapark, gyógymedencék, strand) üzemelő medencéihez,
 • korlátlan belépő a Napfényfürdő Csendes wellness részlegébe (csendes, relaxációs zóna, ahová csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a vendégek nyugodt környezetben történő pihenését. Szolgáltatások: élmény- és pezsgőmedence, finn szaunák, infraszauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium, aromaszoba, kültéri rönkszauna),
 • WIFI internet,
 • fürdőköntös,
 • szervízdíj, ÁFA

*A csomag tartalma a hatósági szabályozásnak megfelelően módosulhat.

Érdemes tudni:

 • Az elutazás napján a fürdőkomplexum 11 óráig használható.
 • Az idegenforgalmi adó (18-70 éves kor között) 500 Ft/fő/éj, amelyet a szobaárak nem tartalmaznak. Megfizetése alól a hatályos kormányrendelet értelmében 2020. december 31. napjáig  terjedő időszakban  mentesülnek Vendégeink.
 • Apartmanokhoz igényelhető feláras szolgáltatás: kandalló 6.000 Ft/apartman/éj.
 • Háziállat felár: 6.000 Ft/háziállat/éj (kizárólag előzetes egyeztetés alapján, speciális szobában, korlátozott számban!).
 • Korai érkezés: 10.00-14.00 óráig: 6.000 Ft/szoba (az ár fürdőbelépőt tartalmaz), késői távozás: 11.00-18.00 óráig: 8.000 Ft/szoba (az ár fürdőbelépőt nem tartalmaz). A korai érkezés lehetőségéről csak az érkezés előtti napon tudunk információt adni: +36 62 566-466.

Ha foglalását le szeretné mondani vagy át szeretné foglalni egy későbbi időpontra, ezt június végéig akár 24 órával érkezés előtt is megteheti, kötbérmentesen. A szálloda fenntartja a jogot, hogy legkésőbb az érkezés előtti 24 óráig lemondja a foglalást.

Szállodánk fenntartja a jogot, hogy bizonyos foglalási időszakokban a Vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt fizetési garanciát kérjen a megrendelt szolgáltatás rész-, vagy teljes összegére. Amennyiben az előleg összege határidőre nem kerül befizetésre úgy a szobafoglalást töröljük rendszerünkből, amelyről e-mailben (vagy annak hiányában postai úton) értesítést küldünk.

Az árak a szállodai foglaltság függvényében változhatnak, a kedvezményes áron korlátozott számú szoba foglalható!
Előzetes foglalás esetén, szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre! Ünnepi időszakokban az ajánlat nem érvényes!

https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/szeged/hunguest_hotel_forras/arak/fergeteges_csobbanas/

Hunguest Hotel Forrás
6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
Tel.: 62/566-466
Fax: 62/566-468
E-mail: hotelforras@hunguesthotels.com
Web: https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/szeged/hunguest_hotel_forras/
 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail