GONG Pálinkaház

A GONG Pálinkaház a Csongrád megyében található Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Családias fákkal övezett területen vált az ízek-illatok-gyümölcsök igazi játszóterévé a szó legnemesebb értelmében. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdében az odalátogatók a főzés folyamatát is végigkísérhetik, és természetesen szakmai kóstoltatásban is részesülhetnek.

Fontosnak tartják a szakmai véleményeket, ezért számos megmérettetésen vettek részt. A versenyeken elért eredményeik is azt igazolják, hogy a gyümölcs gondos feldolgozása, és a minőségre való elszánt törekvésük megtérül.

Az alapanyag beszerzésénél kiemelt szempont, hogy a gyümölcs a környező kistérségből származzon, ezáltal is erősítve a helyi termelőket és biztosítva a pálinkaház által kínált termékek helyi jellegét. A pálinkáikat válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárás által teszik ellenállhatatlanná.

A megszokott ízek mellett, igazi pálinkakülönlegességekkel is várják vendégeiket, hiszen küldetésük és szenvedélyük a pálinkakultúra széleskörű bemutatása.

A cég jelenleg három termékcsaládot gyárt és forgalmaz:

– Hungarikum gyümölcs és törköly pálinkák

– Ginekből 5 fajta van (mediterane, men blue, lady pink, 21-es, hunor), melyekben a fűszerezés tér el.

– Gyümölcs alapú borok (meggy, epermálna, piros ribizli)

Információ:

6772 Deszk, László Tanya 1.

Tel.: +36-70/681-1169, 70/248-0308

E-mail: hello@gongpalinka.hu

http://www.gongpalinka.hu/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail