Kockanapok Szegeden

Kockanapok – LEGO® építmények kiállítása Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agóra dísztermében február 29-én és március 1-jén!

A legnagyobb magyarországi kiállított gyűjtemény!

Szegedre érkezik a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. Több, mint 100 új építménnyel ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi alkotást és különleges gyári készletet.
A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Ingyenes parkolásra van lehetőség a rendezvény alatt.

Nyitvatartás: szombat-vasárnap 9.00-18.00-ig
Gyermek, felnőtt jegyár: 1000 ft
2 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!
Jegyeket a helyszínen lehet csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolni!

Információk:
Facebook: https://www.facebook.com/events/1575162612631680/

Helyszín:
Agóra (Szent-Györgyi Albert Agóra)

Kálvária sgt. 23.
Szeged, 6722 Magyarország

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail