Nádor Apartman

 

Szeged történelmi belvárosában található a Nádor Apartman, az erkélyéről lenyűgöző kilátás tárul elénk Szeged egyik leglátogatottabb nevezetességére, a Szegedi Dómra.

A közelben számos étterem, cukrászda, élelmiszerbolt, pékség, kávézó, szórakozóhelyek, gyors-étterem, mozi, színház, bank, posta, játszótér, múzeumok, turisztikai látnivalók, Tisza folyó, sétahajó kikötő, tömegközlekedés, élményfürdő, gyógyszertár, boltok…

Az apartmant 2017-ben újítottuk fel és modern bútorokkal rendeztünk be.

Vonattal Szeged Nagyállomásnál kell leszállni, és villamossal közvetlenül megközelíthető a szállás. (Fekete-ház Múzeumnál ) kell leszállni.

Távolsági busszal a Szeged Mars téri buszpályaudvarnál kell leszállni. Innen számos busszal, vagy trolibusszal lehet eljutni a Széchenyi térre. Innen gyalogosan, vagy egy villamos megállónyira található az apartman.

Parkolás: A ház előtti köztéri parkolóhelyeken van lehetőség. Hétvégén ingyenes a parkolás, hétköznap 8.00-tól, 18.00-ig parkolási díjat kell fizetni. Díjmentes parkolás kb. 800 m-re található. További tájékoztató: http://szepark.hu/

Helyi közlekedésről itt tájékozódhat: http://szkt.hu/ Ajánljuk figyelmébe a 24, ill. 72 órás idő alapú menetjegyeket.

Korai bejelentkezés és késői kijelentkezés. Egyeztetés szükséges!

Állatot nem tudunk elhelyezni az apartmanban:

Információ:

6720 Szeged, Nádor utca 10/ A , VI. emelet 16. lakás (lift van)
Tel.: +36-70/455-11-58

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail