Őszi családi programajánló

Október második hétvégéjén kerül sor a Szegedi Paprikashow és Chili Weekendre, melynek idén is a Széchenyi tér ad otthont. Az izgalmas programok mellett számos kézműves kiállító portékái közül válogathatunk és megkóstolhatunk megannyi finom (és csípős) falatot.

A Füvészkertben október 14-én kerül sor a Tök Jó Napra, melyen lesz tökfaragás, tökkiállítás, tökös ételek kóstolója, a gyerekeknek tök jó játékok, kézművesvásár és kézműveskedés.

Idén sem marad el a TÖKéletes szombat a Szent István téri Víztoronynál. Október 27-én az „Öreg hölgy” lábánál ismét izgalmas családi programok várják egész nap az érdeklődőket, és talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a tök ismét kiemelt szerepet kap.

Október utolsó napján érdemes ellátogatni a Vadasparkba, ugyanis idén is lesz Halloweenezés. Boszorkányos hangulat, izgalmas találkozások félelmet keltő állatokkal, tökös látványetetések, különleges állatsimogatók várják a kicsiket és nagyokat.

November 11-én Márton napi Játszóház várja a kicsiket az Alsóvárosi Napsugaras Tájházban, ahol délutáni foglalkozás során természetesen a libáké lesz a főszerep.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail