SASMob fotópályázat

A Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. a SASMob projekt keretében fotópályázatot hirdet fenntartható közlekedés Szegeden témakörben, Haladjunk együtt- közösen, Szegeden mottóval.

A versenyre olyan pályaműveket várunk, amelyeken megjelenik a SASMob életérzés, amelyek összhangban vannak a SASMob alapvető célkitűzéseivel: fenntartható, hatékony közlekedés megteremtése, fejlesztése Szegeden, környezettudatosság növelése.  Közösségi közlekedés, kerékpárhasználat, környezetvédelem és az ökológiai lábnyom csökkentése a közlekedés útján, SASMob a mindennapokban (akár korábbi rendezvények személyes részvétellel), csak néhány ötlet a sok közül. Fontos, hogy a művek megmutassák, hogy a kép készítőjének mit jelent Szegeden a fenntartható közlekedés és a SASMob.

  • Egy pályázó maximum egy saját készítésű pályaművet küldhet be, mely színes, illetve fekete-fehér kép egyaránt lehet.
  • Beküldési határidő: 2021. április 30. 23:59
  • Nevezési díj: nincs
  • A Fotópályázaton azon 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik megfelelnek a részvételi szabályzatban írt feltételeknek.
  • A pályaműveket a fotopalyazat@szegedpolus.hu e-mail címre várjuk
  • Formai/technikai követelmény: a fotót JPG kiterjesztésű file formátumban, sRGB színmódban, minimum 3543×2362 (8megapixel) méretben kell készíteni

Az első három helyezett értékes Neuzer kerékpárnyereményben fog részesülni.
A beküldött fotókat 3 fős zsűri – Iványi Aurél, Papdi Balázs, Sütő Máté – fogja értékelni május 5-ig.
Az eredményhirdetésre május 7-én kerül sor!
 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail