Szeged Tourinform
http://szegedtourism.hu/hu/wellness-elmenyek-szegeden-2/

Wellness élmények Szegeden
Kapcsolódjon ki és töltődjön fel Szegeden! Fürdőink gondoskodnak a teljes körű wellness-élményről az év bármely napján.

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemlék épületében kapott helyet a termál- és wellness fürdő. A két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.
A fürdőépület bal szárnyában – az egykori női szárnyban - helyezkedik el a wellness fürdő. Egy belépő megváltásával az alábbi szolgáltatásokat vehetjük igénybe: aromakabin, gőzkabin, élményzuhany, finn szauna, infraszauna, bioszauna.
Nagy élménymedence, merülő medencék, pezsgőágy medence, kis pezsgőmedence gondoskodik a tökéletes wellness élményről.

A Napfényfürdő Aquapolisban, avagy a négy évszakos „vízivárosban" , belső élménymedence tér sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel biztosítja a felhőtlen szórakozást. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élményfürdő déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé. A fürdőkomplexumon belül kialakításra került egy exkluzív csendes wellness részleg, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel vendégeink nyugodt környezetben történő pihenését. Exkluzív szaunavilág várja a látogatókat: finn szaunával, infraszaunával, gőzkamrával, sókamrával, aromaszobával, valamint kültéri rönkszaunával.

Szeged négycsillagos szálláshely kínálata az elmúlt 10 évben jelentősen bővült. Az Auris Hotelben medence, szauna és masszázsszolgáltatás is megtalálható a kínálatban. Az Art Hotel wellness részlege ezek mellett jacuzzival, dézsazuhannyal, élményzuhannyal, fényterápiás szobával is rendelkezik. A Tiszavirág egyedülálló relaxációs részlege szaunával, gőzkabinnal és emellett tepidáriummal és tengeri klímaszobákkal biztosítják a feltöltődés élményét. A Szent János Hotel a szauna mellett sószobával színesíti kínálatát.