Wellness-élmények Szegeden

Kapcsolódjon ki és töltődjön fel Szegeden! Igazi wellness-élményben lehet része fürdőinkben és szállodáinkban.

Napfényfürdő Aquapolis

A négy évszakos „vízivárosban” új, belső élménymedence tér létesült sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel.

A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élményfürdő déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

A Napfényfürdő Aquapolis területén belül kialakításra került egy exkluzív csendes wellness részleg, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel vendégeink nyugodt környezetben történő pihenését.

Szolgáltatásaink:

 • 25 méteres feszített víztükrű medence,
 • élmény- és pezsgőmedence,
 • finn szauna,
 • infraszauna,
 • gőzkamra,
 • sókamra,
 • aromaszoba,
 • valamint kültéri rönkszauna.

SZAUNAVILÁGUNK felfedezéséhez szauna lepedővel kedveskedünk vendégeinknek. Szolgáltatásaink igénybe vétele közben korlátlan tea és ásványvíz fogyasztási lehetőséget kínálunk.

Nagyvonalú – mozaikkal burkolt – temperált pihenőpadjainkon és páros pihenőágyainkon bárki kellemesen ejtőzhet a fürdés és a szaunázás szüneteiben. Udvarias és vendég centrikus munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésre.

A testi-leki megújulásában is segítségére lehetünk, ha kipróbálja a változatos wellness kezeléseinket. A wellness masszázsok, fürdők, és testkezelések nemcsak kényeztetnek és pihentetnek, de egyben felfrissülést is nyújtanak, így Ön újult erővel folytathatja mindennapjait.

Változatos wellness kezeléseink hozzájárulnak az Ön felfrissüléséhez, rekreációjához, testi-lelki megújulásához.

 

Anna Fürdő

Az Anna Fürdő termál szárnya
A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, azért szolgáltatásaikat is igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.
A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, ill. gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll.
Wellnessfürdő
A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.
A fürdőépület bal szárnyában – az egykori női szárnyban – helyezkedik el a wellnessfürdő. Egy belépő megváltásával az alábbi szolgáltatásokat vehetjük igénybe:

 • aromakabin
 • gőzkabin
 • élményzuhany
 • finn szauna
 • infraszauna
 • bioszauna

És az alábbi medencék állnak rendelkezésre:
nagy élménymedence
merülő medencék
pezsgőágy medence
kis pezsgőmedence
Mindemellett extra költségért igénybe vehető még álló szolárium is.

 

Art Hotel Szeged

Az Art Hotel Szeged Wellness központja segít megújulni, kipihenni a mindennapok fáradalmait, enyhíti a testi-és lelki panaszokat egyaránt.

Az exkluzív kényeztető szolgáltatásoknak köszönhetően úgy érezheti magát a vendég,
mint egy jól sikerült nyaralás után.

Szolgáltatásaink:

 • Finn szauna
 • Infraszauna
 • Dóm tér felé panorámával rendelkező jacuzzi
 • Dézsazuhany
 • Élményzuhany
 • Cardió gépek (szobakerékpár, futópad, elliptikus tréner, evezőgép)
Tiszavirág Szeged 
Időzzön el barátokkal, munkatársakkal és élvezze a feltöltődés csodálatos élményét. Kapcsolódjon ki miközben kényezteti érzékeit a TISZAVIRÁG SPA finn szauna, gőzkabin, tepidárium, vagy tengeri klíma szobáiban. A TISZAVIRÁG SPA előre bejelentkezés alapján vehető igénybe. Egyszerre legfeljebb 12 fő tartózkodhat a spa területén. Ezáltal biztosítjuk a nyugodt környezetet a maximális relaxáció és higiénia érdekében.

Auris Szeged

Finn Szauna
A római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit egyesítő finn szauna 2000 éves múltra tekint vissza, és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A 8-12 fő befogadására alkalmas finn szaunánkban a hagyományokat követve 80 és 100 Celsius fok közötti hőmérsékletet állítunk be. A 10-30 százalékos páratartalom a szaunakövek locsolásával szabályozható, az illóolajok alkalmazásával pedig tovább fokozható a szaunázás élménye.MasszázsRelax, valamint svédmasszázs szolgáltatásunk vendégeink lelkének és testének kényeztetését szolgálja.

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail