XXIII. Őszi Kulturális Fesztivál

Időpont: 2018. október 1 – 15.

Az SZTE NKI Kulturális Iroda minden októberben megrendezi az Egyetem és Szeged város összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált. A rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be Szeged közönsége előtt. Igyekszünk a programsorozatot évről-évre úgy összeállítani, hogy lehetőség szerint minél szélesebb kultúrkörből merítsünk, és minden korosztályt, érdeklődési kört kielégítsünk. A műfaji sokszínűség mellett másik legfontosabb szempontunk az igényesség, a művészi színvonal.

A fesztivál weboldala a www.u-szeged.hu/okf címen tekinthető meg, programfüzete a www.u-szeged.hu/okf2018 oldalról tölthető le.

A rendezvények helyszínei az egyetem központi épületei és klubjai mellett a város szinte minden közművelődési intézménye és szórakozóhelye. Állandó partnereink többek között az IH Rendezvényközpont, a REÖK, a Millenniumi Kávéház és Klub, a Móra Ferenc Múzeum, a Szegedi Nemzeti Színház, a JATE Klub, a MASZK Egyesület, a Belvárosi Mozi, a Grand Café. A programkínálatban többek között komolyzenei hangversenyek, színházi előadások, kiállítások, jazz-, rock- és népzenei koncertek, tematikus filmvetítések, táncház, könyv- és filmbemutatók, közönségtalálkozók, irodalmi-közéleti beszélgetések szerepelnek.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail