Szeged Tourinform
https://szegedtourism.hu/hu/esemeny/husito-elmenyseta-a-sztarok-nyomaban-4/

Hűsítő élményséta a sztárok nyomában
Egy igazán különleges és izgalmas világba kalauzolunk élménysétánkon.

Szeged leghíresebb attrakciója, a Szegedi Szabadtéri Játékok immár az élménysétálók számára is kinyitja titkos kapuit és betekintést enged a színfalak mögé. Látni fogjuk testközelből a színpadot, jó eséllyel a művészeket is, és beleszippanthatunk a színházi világ titokzatos levegőjébe.

A kulisszabejárás előtt programunkat egy kis ráhangoló sétával kezdjük, ahol a Szegedi Szabadtéri Játékok történetéről néhány érdekességet mesélünk. Majd a Dóm téri csillagtetős színházának világában kalandozunk kb. 1 órát, melynek keretében felmegyünk a színpadra, megtudhatjuk, hogyan dolgoznak a háttérben a stáb tagjai, még néhány díszlettel is közelebbről megismerkedhetünk. Ezt követően sétálunk még egy kicsit a belváros szívében és végül programunkat egy hűsítő finomsággal zárjuk. A szegedi Gombóc Túróbár Manufaktúra különlegességét, a GombócICE-t fogjuk megkóstolni. Ez egy olyan ízélmény lesz, ami csak itt, csak nekünk lesz elérhető, kizárólag az élményséta keretein belül: kézműves túrógombóc fagyival kombinálva (többféle ízesítésből lehet majd választani).

Jelentkezési határidő: legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt

A következő darab előtt lesz sétánk:

Július 27. – Rebecca

Augusztus 02. – Rebecca

Augusztus 11., 20. – István, a király

Részvételi díj: 4.900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
kb. 1 órás kulisszabejárás a Szegedi Szabadtéri Játékok területén
kb. fél órás gyalogos városnézés idegenvezetővel
1 adag GombócICE (kézműves túrógombóc fagyival)

Szervező: Élményséta Szeged Információk: Telefonszám: +36-20/ 933-7443 E-mail: info@elmenyseta.hu Facebook: https://www.facebook.com/el... 1 Honlap: https://elmenyseta.hu/progr... 2
Links:
  1. https://www.facebook.com/elmenysetaszeged/
  2. https://elmenyseta.hu/program/husito-elmenyseta-a- sztarok-nyomaban/