Szeged Tourinform
https://szegedtourism.hu/hu/esemeny/toth-vera-es-a-budapest-jazz-orchestra-talalkozasok/

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra: Találkozások
Újszegedi Szabadtéri színpad
2024. július 31.
TÓTH VERA ÉS A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA: TALÁLKOZÁSOK
KONCERT

Július 31-én az Újszegedi Szabadtéri Színpad Tóth Vera: Találkozások című koncertjének ad otthont. Az aranytorkú énekesnő - ahogyan a cím is sugallja - olyan előadóművészeket hívott meg maga mellé, akik ugyan különböző zenei stílusokat képviselnek, ám egy estére a jazz, a blues, a crossoverek világába csöppenhetnek majd Verával és közönségükkel együtt.
Zenehidak építésével tartható fenn igazán a minőségi muzsika hangja, vallja Tóth Vera. Törekvésében olyan zenekarok támogatják, mint a Budapest Jazz Orchestra és az Óbudai Danubia Zenekar, akik a sztárvendégek mellett emelik majd az est színvonalát, csodát alkotva együtt és külön-külön is. Fellép a művésznő egyik kedvenc duettpartnere, Rab Gyula tenor, a müncheni Gärtnerplatz Theather operaénekese, Horváth Charlie, a magyar könnyűzenei élet legkarcosabb hangú, élő legendája, a lenyűgöző tehetségű, Iván Szandra, zeneszerző-énekesnő-zongorista, Vera új dalainak alkotója.
Zenél még Duka László prímás-hegedűművész és fia, a mindössze 13 éves Duka László Jr. zongoraművész is.
A zenei ízkavalkád során lélekmelengető, klasszikus dallamok keverednek popzenével, blues-zal, swinggel és elegáns jazz motívumokkal – egy emlékezetes estét ajándékozva a színvonalas kikapcsolódás és a zenei ínyencségek minden kedvelőjének.

https://szegediszabadteri.hu/hu/page/show/talalkozasok Információk: Telefonszám: +3662/471-411 E-mail: titkarsag@szegediszabadteri.hu Honlap: https://szegediszabadteri.hu/ 1 Instagram: https://www.instagram.com/s... 2 On-line jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program... 3
Links:
  1. https://szegediszabadteri.hu/
  2. https://www.instagram.com/szegediszabadteri/
  3. https://www.jegy.hu/program/toth-vera-es-a-budapes t-jazz-orchestra-talalkozasok-156132