Események betöltése

« Összes Események

Hajós élményséta

szeptember 14. – 15:00 - 19:00

Legyél akár most először Szegeden, akár helybéli, ez a program mindenkinek nagyon sokat tud adni. A hajózás a szegediek számára sem mindennapos élmény és a vízen lehet igazán érezni azt a rendkívül erős köteléket, ami a Tiszát Szegedhez köti.

Program
Hajós élménysétánk során nemcsak a mesés tiszai táj adta élményt élheted át, hanem akár Te magad irányíthatod az eseményeket, hiszen hajóinkat jogosítvány nélkül vezetheted!

El tudod képzelni, hogy épp meglovagolod a Tisza hullámait, átsuhanva a hidak alatt miközben a csodás panorámában gyönyörködsz?

És ez még nem minden!
Kb. 4 órás programunkat Szeged belvárosának interaktív felfedezésével kezdjük, sok érdekes történettel és rejtett különlegességgel ismerkedünk meg profi idegenvezető segítségével. Közben útba ejtünk egy hangulatos bisztrót a Tisza partján, ahol egy picit megpihenünk és lesz lehetőség kávézni/üdítőzni/fagyizni.

Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Szabadság, harmónia, béke, nyugalom – ezeket mind megtapasztalhatjuk miközben a Boszorkány-szigettől szinte a Maros torkolatig hajózunk.

Részvételi díj: 11.000,-Ft/fő
Június 30-ig kedvezményes, előszezoni árat biztosítunk, július 1-től az ár emelkedni fog.

A részvételi díj tartalmazza
– kb. 1,5 órás gyalogos interaktív városi séta idegenvezetővel (audio guide készülékkel),
– kb. 1 órás hajózás,
– 1 kis adag szegedi vegyes halászlé egy autentikus Tisza parti halászcsárdában nádtetős, panorámakilátással (további fogyasztás egyénileg) Ha nem szeretnél halászlevet enni, akkor az alternatívákkal kapcsolatban keress minket!

10 év alatti gyermekeknek a részvételi díj 4.900,-Ft/fő, ebben nincs benne halászlé (egyéni igény szerinti étkezésre van lehetőség). Ez esetben megrendeléskor a “Hajós élményséta – gyerekjegy” tételt kell választani, amely automatikusan arra az időpontra szól, amelyet a felnőtt(ek) választott(ak).

Idegenvezetős élménysétáinkon minden esetben ún. audio guide készülékeket használunk, melyek segítségével nagyobb távolságról is tökéletesen hallható minden információ. Ehhez minden esetben szükség van sima, 3,5 mm-es Jack csatlakozós fülhallgatóra. Ha van sajátod, akkor mindenképpen hozd el magaddal, viszont ha nincsen, akkor tudunk biztosítani a helyszínen (1.000,-Ft/db). Ennek érdekében, ha lehet, akkor már foglaláskor jelezd a Megjegyzés rovatban az igényedet!

Információk:
Telefonszám: +36-20/933-7443
E-mail: info@elmenyseta.hu
Facebook: https://www.facebook.com/el…
Honlap: https://elmenyseta.hu/progr…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
szeptember 14.
Időpont:
15:00 - 19:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Széchenyi tér
Széchenyi tér
Szeged, 6720 Magyarország
+ Google Térkép