Események betöltése

« Összes Események

SIKER A MOSOLY MÖGÖTT – INTERAKTÍV BESZÉLGETÉS TOMÁN SZABINÁVAL

május 31. – 18:00 - 19:30

Szépségipar, üzleti világ, anyaság és párkapcsolat – Tomán Szabina ismert és elismert sikeres nő, aki minden területen minden nap megállja a helyét.
Milyen képességek, készségek kellenek ahhoz, hogy valaki sikeres nő legyen? Tanulható vagy szerencse kérdése?
Miből merít erőt a mindennapi kihívásokban?
Mit jelent számára a harmónia és az egyensúly?
Miként tud női példakép lenni, aki rivaldafényben, kamerák előtt éli az életét?
Miként tudja megőrizni a magánéletét, megélni a családi, anyai pillanatokat?
Miből tud töltekezni?
Miben méri a sikert?
Ha 3 dolgot választhatna, mit kérne egy varázslótól a sikeres és boldog élet eléréséhez?

Szakmai vendég: Tomán Szabina, topmodell, üzleti vállalkozó, számtalan kitüntetés és elismerés tulajdonosa
Tomán Szabina a Toman Lifestyle Kft. alapító-elnöke, befektető, üzletasszony, a Toman életmódprogram megalkotója, 2 gyermek édesanyja. 15 év modellkarrier után közel 10 éve építi saját vállalkozását, több mint 17. 000 ember életmódváltása, több mint 170.000 leadott kilogramm köszönhető neki. Országszerte több mint egy tucat Toman Diet szalon működik, a márka az elmúlt években a nemzetközi terjeszkedést is megkezdte. A Hiventures StartupHER női vállalkozói programjának mentora 2019 óta, a Glamour, Women of the Year az Év Vállalkozója kategória 2019-es nyertese, az Ernst & Young az Év Üzletembere díj Életminőség Fejlesztése különdíj 2019-es jelöltje. Négy évadon keresztül volt a Magyarország egyetlen üzleti Cápák között című üzleti showműsorának egyik befektetője, egyetlen nőként. Az Amerikában 24 évadot megélt Next Top Model magyar változatának zsűritagja. 2021-ben saját mentorprogramot indított, melynek keretében évente több női vállalkozónak segít szakmai kiteljesedését. 2022-ben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj elismerésében részesítette. 2023-tól Novák Katalin köztársasági elnök asszony tanácsadója. Kiemelt figyelemmel képviseli a női munkavállalókat, szemléletformálással és gyakorlati tanácsokkal támogatva őket.

Moderátor, háziasszony: Tibenszky Moni Lisa, sport mentáltréner, life coach, oktatási újságíró és a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője.
Tibenszky Moni Lisa 14 évvel ezelőtt személyes misszióból alapította meg a Felelős Szülők Iskoláját, ami mára több százezres közösség nőtte ki magát. Fő feladatának tekinti a szemléletváltást, perspektíva váltást a gyereknevelésben, oktatásban, mentális és fizikai egészségben. Ennek érdekében több száz előadást, tréninget tartanak országszerte, ahol szülőknek, pedagógusoknak, segítő szakmában dolgozóknak mutatnak útirányokat neves és ismert szakemberek közreműködésével.
Oktatási újságíróként több száz cikket publikált és közel ennyi videós műsort szerkesztett és moderált, melyek mind elérhetőek a www.felelosszulokiskolaja.hu oldalon vagy a Felelős Szülők Iskolája facebook oldalán.
Lisa sport mentáltrénerként és life coachként egyéni üléseken és tréningeken is dolgozik, melyek fókuszában az önismeret, az önbizalom fejlesztése és a stresszkezelés áll, személyes oldala: Facebook
Az Edisponplatform Gondolkodói Körének tagja és a KórházSuli jószolgálati nagykövete.

Jegyár:
kedvezményes árú jegyek: 3.500 Ft (pedagógusigazolvány, SZTE-kártya, nyugdíjas-igazolvány);
teljes árú jegyek: 4.500 Ft.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Információk:
Telefonszám: +3662423638
E-mail: jegyinfo@ihrk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ih…
Instagram: https://www.instagram.com/i…
On-line jegyvásárlás: https://jegyek.ihrendezveny…

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Részletek

Dátum:
május 31.
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény kategóriák:
, ,

Szervező

IH Rendezvényközpont
Telefon:
+36 62 423 638
E-mail:
szervezes@ihrk.hu
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/

Helyszín

IH Rendezvényközpont
Felső Tisza-part 2.
Szeged, 6721 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 62 423 638
Honlap:
http://www.ihrendezvenykozpont.hu/