Kávézók, bárok, cukrászdák 48 találatok
  • Blues Café & 7-es Megálló

    Blues Café-ban kezdődik a Szegedi éjszakai élet, viszont, ha csak egy finom kávéra vagy délutáni pihenésre vágysz a belváros szívben, akkor is minket válassz.
  • Emmarozs

    Emmarozs kézműves kovászos pékség, kávézó és bisztró – helyben sütött kézműves ...
  • Campus Beer&More

    Központi helyen, a TIK-kel szemben várja a látogatókat a Campus Beer&More, ahol nem csak italfogyasztásra, de menü vagy más ételek rendelésére is lehetősége nyílik az ide benézőknek.
  • Gombóc Túróbár Manufaktúra

    Mindenki szereti. Valaki sok tejföllel, valaki még édesebben, megint más tejföl nélkül,  csak porcukorral, valaki sósan és van, aki csak gombócot kér, porcukor és tejföl nélkül...
  • Palánk Cukrászda

    A Palánk Cukrászda évtizedek óta a Belvárosi híd szegedi lábánál várja látogatóit főzött fagylalttal, süteménnyel, házi készítésű ivólevekkel, kávékülönlegességekkel.
  • Zsupsz Cafe

    Igazi olasz kávé, speciality minőségben! A kiváló minőségű italaink mellett frissen sütött péksütikkel, zabkásákkal várunk! Nyáron cold brew-val és jegeskávéval hűtheted le magad nálunk.
  • Lapin Bleu

    Kis francia reggeliző és gasztrotéka, Szeged szívében.
  • Cat City Cafe

    Hangulatos hely ahol a kávéd, teád, sütid, szendvicsed barátságos cicák társaságában ...
  • Z. Nagy Cukrászda

    A Z. Nagy Cukrászda a város egyik legrégebbi és legismertebb családi cukrászdája. A Szent György téren frissen készült süteményekkel és fagylaltokkal várják a vendégeket, akiket sokszor személyesen a családtagok látnak vendégül.
  • Saint Cafe & Wine

    Kávéházi hangulattal, finom reggelivel várja vendégeit a Szent István téren, az Öreg Hölgy szomszédságában található Saint Cafe.
  • REÖK Kézműves Cukrászda

    Álmodtunk egy cukrászdát. Egy cukrászdát, ahol Szó Gellért kétszeres ország tortája ...
  • Kálvária Cukrászda

    A Kálvária Cukrászda Szeged egyik legrégebbi cukrászdája. Családi vállalkozásként nagy figyelmet fordítunk kínálatunkra, mely ötvözi a magyar cukrászat neves hagyományait és a legmodernebb külföldi (olasz, belga és amerikai) technológiát.