Szegedi Szabadtéri Játékok 2024

A nyári időszak egyik kiemelt eseménye minden évben a Szegedi Szabadtéri Játékok, két helyszínen, a Dóm téren és az Újszegedi Szabadtéri Színpadon örvendezteti meg közönségét. A Dóm téren a világhírű zongoraművész, Péter Bence nagykoncertje a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, az évad önálló bemutatója Lévay Sylvester és Michael Kunze musicalje, a Rebecca, Geszti Péter, Monori István és Tasnádi István Ezeregy éjszaka című world musicalje, valamint az István, a király rock-opera várja a közönséget.

Az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is színes kínálat várja a zenei műfajok kedvelőit. A következő előadások és előadók közül válogathatunk: Dixieland Gála, Margaret Island koncert, “Kálmán Imre – 120 perc a Föld körül” operettgála, Koncz Zsuzsa, Csókkirály, a show koncert, Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra: Találkozások, “Csönded vagyok” – Cseh Tamás emlékest, “Csiribiri” – Halász Judit koncert.

Ugyanakkor itt mutatják be Az őrült nők ketrece vígjátékot, a Tiszavirág néptáncegyüttes gálaműsora is itt lesz és további izgalmas előadások.

Az előadásokról bővebb információ ITT olvasható.

Online jegyvásárlás ITT.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail