Legújabb workshopunkon azt a szemléletet szeretnénk átadni, amit az elmúlt évek során a francia desszertek, kovászos kenyerek és újhullámos kávék terén is képviselünk: lassan, természetesen, magas minőségben.
Amit együtt átnézünk és kipróbálunk:
-Mitől “00” a liszt, és hogyan válassz?
-Milyen tészta készül hosszú fermentálással, élesztő nélkül?
-Mi történik a buborékokkal, amikor dobod a tésztát?
-Hogyan süss otthon igazi pizzát (kővel, acéllal, vagy anélkül)?
-A klasszikus kérdések: paradicsom vagy sajt alulra? Milyen feltét mikor kerüljön rá? Trappista vagy mozzarella?
És persze: sütünk, eszünk, beszélgetünk.
A workshopon:
-közösen készítjük el a tésztát, mindenki saját kovászt kap
– többféle pizzát sütünk
-részletes jegyzetet és receptet adunk
-lesz kóstoló és jó hangulat
Információk:
Telefonszám: +36-20-434 3940
E-mail: info@magicake.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ma…
Facebook esemény: https://www.facebook.com/ev…

