Center Cafe & Bar

A Center Cafe&Bar-ban egy olyan hangulatos és fiatalos helyet szeretnénk létrehozni, ahol a diákok és a fiatalos szellemű emberek szívesen töltik el szabadidejüket. Privát bulikra, összejövetelekre külön terem áll rendelkezésre, mely max. 20 fő befogadására képes.

Az arculat időszakos változása miatt mindenki megtalálhatja a kedvére való tevékenységet, szórakozást:

Nappal főként kávézóként működve a csendesebb légkör tökéletes otthont ad a tanulni vágyó diákoknak, akik akár a hátsó kisterembe vonulva tanulócsoportot alakíthatnak ki. Az asztaloknál lévő konnektorok és az ingyenes WIFI megkönnyítik a laptop használatot. Azonban a tanulás elengedhetetlen kelléke mégis a jó kávé, ami élénkítő hatása révén jótékonyan hat az agyműködésre, így serkentve a tanulást.

Az este a lazításé, a kikapcsolódásé, így a bár jelleg lép előtérbe. Az esti fények, a pörgős zene, a változatos koktélok és egyéb alkoholos italok felelősek a jó hangulatért. A kifinomult borkedvelőknek különleges bioborokkal kedveskedünk, melyek nem csak ízélményben gazdagok, hanem egészségesek is.

Ha nagyon belecsapnál az éjszakába és a másnap kellemetlenül érint, frissítsd fel magad kávékülönlegességeink egyikével vagy regenerálódj és méregteleníts egy mennyei csodasmoothie-val.

Egyetemi diákigazolvánnyal rendelkezők 10%-os kedvezményt élvezhetnek.

Nyitvatartás:

H-Cs: 11.00 – 1.00
P-Sz: 11.00 – 2.00
V: 11.00 – 24.00

6720 Szeged, Tisza  Lajos körút 61.

Elérhetőségek:


Telefon: +36 62 333 839

E-mail:  info@centerbar.hu

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail