Csobogó csavargás – önjáró élményséta

Belvárosi csavargásunk során Szeged vízhez kapcsolódó érdekességeiben merülünk el. Igazi hűsítő titkok tárulnak fel előttünk, a program végén pedig egy isteni csavaros finomság vár.

A víz bizony igencsak kétarcú – éltet, hiszen testünk közel 80%-át ez alkotja, ugyanakkor képes rombolni is hatalmas árvizek formájában. Szeged és a víz kapcsolatának kettőssége megkerülhetetlen kérdés, ha valaki meg szeretné ismerni a Napfény Városának titkait.

Megújult „önjáró” élménysétánkra szinte bármelyik napon (vasárnap kivételével) elmehettek, ahol csak ti lesztek. Nincs időkorlát, bármikor megállhattok vagy épp begyorsíthattok, mindez csak rajtatok múlik. Az egyetlen, amihez alkalmazkodni kell, az a végállomás nyitvatartása.

FONTOS! Ez a program vasárnap nem elérhető, a többi napokon pedig leghamarabb 10 után tudtok indulni! (délben nyit a végállomás)

Kérjük, hogy ha 24 órán belül szeretnétek menni a sétára, akkor mindenképpen telefonon egyeztessetek velünk jelentkezés előtt.

A séta során fejest ugrunk a szegedi nagy árvíz történetébe, játékos feladatokon keresztül ismerkedünk vízhez kapcsolódó szobrokkal és közben megláthatjuk, hogy a Tisza mennyit vett el és mennyit adott Szegednek. Az érem mindkét oldala megcsillan, hisz minden rosszban van valami jó is és fordítva. A kérdés mindig az, hogy mi hogyan állunk hozzá. Programunkat ajánljuk kikapcsolódásra, közös családi időtöltésre, amelynek keretében életre szóló szegedi emlékeket gyűjthettek. Ha megtaláljátok a titkos jelmondatot, akkor a séta végén egy különleges csavaros finomság, egy kürtőskalács fagyi lesz a jutalom a vízi kalandoroknak.

Ha nem szeretnél ilyen édességet enni, akkor van lehetőség helyette limonádét/kávét/üdítőt kérni.

A jelentkezési lap kitöltésekor (alább) a megjegyzés rovatba kérjük írd be, hogy melyik napon szeretnél részt venni a sétán!

Részvételi díj: 3.500,-Ft/fő

A sétát az Élményséta szervezi.

Elérhetőségek:
+36 20 933 7443
info@elmenyseta.hu 
https://elmenyseta.hu/

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail